Autor:

Řízek z vajec

Střední
Ingredience
Vejce
2-3 +1
4 ks
Hladká mouka 80 g
Strouhanka 80 g
Ementál
strouhaný ementál
50 g
Rostlinný olej
na smažení
 

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky, Z vajec

Na oleji usmažíme volská oka a necháme je vychladnout. Smícháme strouhanku s nastrouhaným sýrem a oka obalujeme jako řízek, osmažíme a podáváme s novýmy brambory, tatarkou a zeleninovým salátem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Komentáře k receptu: Řízek z vajec

Komentáře

  1. Hanka   13.08.2006 | 20:08 | reagovat |

    Díky, určitě to někdy vyzkouším.

  2. Andrea   08.08.2006 | 20:22 | reagovat |

    V Spanielsku sa Volské oko (Huevo frito) vzdy robí z oboch strán, ale po obrátení velmi krátko, aby zltok bol zvonka uzavretý, ale vo vnútri tekutý.

  3. Hanka   07.08.2006 | 20:52 | reagovat |

    Vypadá to dobře, akorát se chci zeptat, ty volský oka se asi musí osmažit z obou stran ne? Já totiž dělám volský oko, kdy je žloutek tekutý, ale nedovedu si představit, jak bych to obalovala.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web