Autor:

Řízek z vajec

Střední
Ingredience
Vejce
2-3 +1
4 ks
Hladká mouka 80 g
Strouhanka 80 g
Ementál
strouhaný ementál
50 g
Rostlinný olej
na smažení
 

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky, Z vajec

Na oleji usmažíme volská oka a necháme je vychladnout. Smícháme strouhanku s nastrouhaným sýrem a oka obalujeme jako řízek, osmažíme a podáváme s novýmy brambory, tatarkou a zeleninovým salátem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 1x)

Komentáře k receptu: Řízek z vajec

Komentáře

  1. Hanka   13.08.2006 | 20:08 | reagovat | závadný

    Díky, určitě to někdy vyzkouším.

  2. Andrea   08.08.2006 | 20:22 | reagovat | závadný

    V Spanielsku sa Volské oko (Huevo frito) vzdy robí z oboch strán, ale po obrátení velmi krátko, aby zltok bol zvonka uzavretý, ale vo vnútri tekutý.

  3. Hanka   07.08.2006 | 20:52 | reagovat | závadný

    Vypadá to dobře, akorát se chci zeptat, ty volský oka se asi musí osmažit z obou stran ne? Já totiž dělám volský oko, kdy je žloutek tekutý, ale nedovedu si představit, jak bych to obalovala.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

8 věcí, na které se musíte zeptat partnera dřív, než si ho vezmete 8 věcí, na které se musíte zeptat partnera dřív, než si ho vezmete
Natálie Kotková vyhrála video blogerku roku a už letí do Washingtonu Natálie Kotková vyhrála video blogerku roku a už letí do Washingtonu
Jak se postarat o vánoční stromek, aby dlouho vydržel Jak se postarat o vánoční stromek, aby dlouho vydržel
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web