Risi e Bisi II.

Hodnocení:

Moje:

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      lžička olivový olej
    • 500
      ml drůbeží vývar
    • 150
      g mražený hrášek
    • 40
      g strouhaný parmazán
    • 225
      g rýže celozrnná
    • 1
      ks cibulka najemno nasekaná cibulka
    • 1
      hrst šalvěj
    • 2
      ks kuřecí prsa

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Uvaříme si rýži a scedíme. Zatímco připravujeme rýži, osmahneme si na pánvi cibuli a šalvěj, dokud cibule nezesklovatí. Kuřecí maso nakrájíme na malé kousíčky. K cibuli přilijeme kuřecí vývar, přidáme kuřecí maso a hrášek a za občasného míchání vaříme.
2
Když je vše pořádně provařené, servírujeme na talířích posypané strouhaným parmezánem a kousky citronu.
Zařazení: Chuťovky

Komentáře k receptu

  • Helena
    Helena |

    20. 4. 2006 09:10

    Pani Michaela si asi nevsimla Vasi otazky,tak Vam odpovidam ja.Ono risi e bisi je ridsi, asi tak jako velmi husta polevka.

  • magda
    magda |

    18. 4. 2006 21:19

    Není toho vývaru moc? když dám vařit kuřecí je za chvíli měkké a toho vývaru bude hodně- asi... když k tomu dám rýži, nebude to moc tekuté?

  • Helena
    Helena |

    18. 4. 2006 18:34

    Tak tento recept je urcite zdravejsi a zda se i chutnejsi nez originalni Risi e Bisi.,navic mnozstvi ryze se da lepe odhadnout nez u risotove ryze,ktera bobtna kazda jinak.