Autor:

Risi e Bisi II.

Střední
Ingredience
Olivový olej 1 lžička
Drůbeží vývar 500 ml
Mražený hrášek 150 g
Strouhaný parmazán 40 g
Rýže
celozrnná
225 g
Cibulka
najemno nasekaná cibulka
1 ks
Šalvěj 1 hrst
Kuřecí prsa 2 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky

Uvaříme si rýži a scedíme. Zatímco připravujeme rýži, osmahneme si na pánvi cibuli a šalvěj, dokud cibule nezesklovatí. Kuřecí maso nakrájíme na malé kousíčky. K cibuli přilijeme kuřecí vývar, přidáme kuřecí maso a hrášek a za občasného míchání vaříme.

Když je vše pořádně provařené, servírujeme na talířích posypané strouhaným parmezánem a kousky citronu.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)

Komentáře k receptu: Risi e Bisi II.

Komentáře

  1. Helena   20.04.2006 | 9:10 | reagovat | závadný

    Pani Michaela si asi nevsimla Vasi otazky,tak Vam odpovidam ja.Ono risi e bisi je ridsi, asi tak jako velmi husta polevka.

  2. magda   18.04.2006 | 21:19 | reagovat | závadný

    Není toho vývaru moc? když dám vařit kuřecí je za chvíli měkké a toho vývaru bude hodně- asi... když k tomu dám rýži, nebude to moc tekuté?

  3. Helena   18.04.2006 | 18:34 | reagovat | závadný

    Tak tento recept je urcite zdravejsi a zda se i chutnejsi nez originalni Risi e Bisi.,navic mnozstvi ryze se da lepe odhadnout nez u risotove ryze,ktera bobtna kazda jinak.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nový trailer Padesáti odstínů: Víc sexu, romantiky i temnoty! Nový trailer Padesáti odstínů: Víc sexu, romantiky i temnoty!
Vánoce podle feng-šuej: Jak na to, aby se vás držely peníze a pohoda Vánoce podle feng-šuej: Jak na to, aby se vás držely peníze a pohoda
Co si muži opravdu přejí, ale neřeknou si o to? Dejte jim to k Vánocům! Co si muži opravdu přejí, ale neřeknou si o to? Dejte jim to k Vánocům!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web