Autor:

Římský květák

Střední
Ingredience
Květák 1 ks
Rajský protlak
Či konzervovaná rajčata
 
Česnek 2 stroužek
Petržel  
Olivový olej  
Provensálské koření
(Oregáno, bazalka, tymián, saturejka)
 
Pepř mletý  
Sůl
Nebo vegeta
 
Parmazán  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Ze zeleniny

Na oleji necháme zhnědnout česnek nakrájený na kousky (zakápneme vodou, aby nezhořkl). Přidáme syrový květák rozebraný na růžičky, přidáme petrželku, krátce opečeme, dokud se olej nevsákne, podlijeme vodou, osolíme či okořeníme vegetou a vmícháme protlak. Dusíme do změknutí.

Podáváme zasypené parmezánem a s francouzskou bagetou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Filetujeme kapra krok za krokem Články z

Komentáře k receptu: Římský květák

Komentáře

  1. Trimila   25.06.2013 | 21:51 | reagovat |

    Omlouvám se, chtěla jsem oznámkovat 1, ale stiskla jsem na 2. konci a je tam 5 a nevím, jak to odstranit. Mrzí mě to.
    Tento pokrm vařívám, tentokrát jsem se držela Vašeho receptu, výsledek super. ;-)

  2. miša r.   14.02.2007 | 22:01 | reagovat |

    Znám,dělám to stejně jen místo parmezánu nastrouhám obyčejnou cihlu.Je to dobré i s vařenými brambory či chlebem.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web