Autor:

Římská cuketa

Střední
Ingredience
Cuketa 2 ks
Uzeniny  
Cibule  
Česnek 3 stroužek
Petržel 1 hrst
Olej  
Rajský protlak 3 lžíce
Pepř mletý  
Sůl  
Vývar
Masox
 
Hladká mouka
Podle potřeby
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Uzeniny

Na oleji zpěníme cibuli, česnek a nasekanou petrželku. Přidáme na kostky nakrájenou cuketu, rajský protlak, uzeninu, sůl,pepř a zalijeme vývarem. Necháme dusit do zhoustnutí. Můžeme ještě zaprášit hladkou moukou.

Podáváme s rýží nebo s přílohou podle chuti.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Králík s koriandrem pečený v papilotě Jarní kuchyně a mladé maso. Vyzkoušejte 4 skvělé recepty Články z

Komentáře k receptu: Římská cuketa

Komentáře

  1. Anonym   23.08.2007 | 18:55 | reagovat | závadný

    to zni zajimavě to skuim

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nový trailer Padesáti odstínů: Víc sexu, romantiky i temnoty! Nový trailer Padesáti odstínů: Víc sexu, romantiky i temnoty!
Vánoce podle feng-šuej: Jak na to, aby se vás držely peníze a pohoda Vánoce podle feng-šuej: Jak na to, aby se vás držely peníze a pohoda
Co si muži opravdu přejí, ale neřeknou si o to? Dejte jim to k Vánocům! Co si muži opravdu přejí, ale neřeknou si o to? Dejte jim to k Vánocům!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web