Autor:

Římská cuketa

Střední
Ingredience
Cuketa 2 ks
Uzeniny  
Cibule  
Česnek 3 stroužek
Petržel 1 hrst
Olej  
Rajský protlak 3 lžíce
Pepř mletý  
Sůl  
Vývar
Masox
 
Hladká mouka
Podle potřeby
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Uzeniny

Na oleji zpěníme cibuli, česnek a nasekanou petrželku. Přidáme na kostky nakrájenou cuketu, rajský protlak, uzeninu, sůl,pepř a zalijeme vývarem. Necháme dusit do zhoustnutí. Můžeme ještě zaprášit hladkou moukou.

Podáváme s rýží nebo s přílohou podle chuti.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Rychlovka na víkend i na večeři Články z

Komentáře k receptu: Římská cuketa

Komentáře

  1. Anonym   23.08.2007 | 18:55 | reagovat |

    to zni zajimavě to skuim

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních
Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne! Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne!
Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web