Rillons

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
45 minut
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 2
      kg vepřový bůček 1-2 kg, nepříliš tučný
    • 2
      dl bílé víno
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso rozřežeme na 4 cm kousky, osolíme, opepříme, necháme v kameninovém hrnci odpočinout den.
2
Druhý den nalijeme do hrnku či pekáčku sklenici vína, přidáme maso a dáme vařit, až se vše začne pražit, zmírníme oheň, a takto ve vlastní šťávě občas otočíme a asi za 1/2 hodiny vyjmeme, necháme vychladnout a podávávme s chlebem.
Zařazení: Maso Vepřové

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.