Řezy s pudinkem a Be-Be sušenkami

Hodnocení:

Moje:

20 minut
-

Suroviny

Vložit do nákupu
  • Těsto
    • 160
      g cukr krupice
    • 4
      ks vejce celá
    • 160
      g polohrubá mouka
    • 1
      balíček prášek do pečiva 1/2 balíčku
  • Krém
    • 3
      ks vanilkový pudink
    • 1
      l mléko
    • 150
      g máslo
    • sušenky be-be
  • Čokoládová poleva
    • 200
      g cukr krupice
    • 100
      g máslo
    • 3
      lžíce kakao
    • 3
      lžíce hnědý rum
    • 2
      lžíce horká voda
    • 0,5
      lžička solamyl (bramborový škrob) 1/2 lžičky

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Těsto: vše promíchat a nalít na vymazaný a vysypaný plech - dát péci.
2
Mezitím svaříme 3 pudinky v 1 litru mléka (cukr nepřidávám) a do horkého zašleháme 150 g másla. Až se máslo rozpustí, nalijeme na upečený korpus a vlažné poklademe sušenkami Be-Be, jednu vedle druhé (nepřekrývat). Sušenky pokapeme rumem a polijeme čokoládovou polevou. Poleva se nemusí dělat v horké lázni. Používám pánvičku s nepřilnavým povrchem.
3
Uchovávat v lednici, pokud zbyde. Přeji Vám dobrou chuť! Patří k našim oblíbeným receptům a doufám, že bude patřit i k těm Vašim.
Zařazení: Moučníky Řezy
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • recepty73
    recepty73 |

    12. 5. 2017 11:38

    ...u receptu je čas 20 minut, to je nereálné ...po opravení, prosím, komentář odstranit, děkuji

  • katuusss
    katuusss |

    3. 2. 2015 11:58

    Pekla jsem už několikrát a vždy moc chutnaly a měly velký ohlas! 8-) Jen jsem změnila barvy-těsto nechávám bílé, pudink tmavě hnědý, sv.BeBe řezy , čokol.poleva :-)

  • weive
    weive |

    3. 10. 2014 17:48

    Jenže hranatý be-be sušenky nejsou k dostání,ted jsem byla v Tescu O:-)

  • ramona
    ramona |

    3. 10. 2014 16:39

    Tedˇse chystám jít koupit be-be sušenky,ale je tam moc cukru nikdy nedávám mouka 1 : 1 s cukrem...v dnešní době se vymý :-\ šlení co nejméně sladká pečení ...

  • helča
    helča |

    23. 7. 2014 23:12

    Katarinka - mýlíš se - do piškot.těsta se mléko nepřidává, těsto lze lehce na plech rozetřít, s tím není žádný problém...

  • katarinka
    katarinka |

    19. 5. 2014 15:17

    těsto se má lít,paní zapomněla napsat že se tam přidává mléko! :-$ jinak můžu říct,že se buchta povedla. <3

  • SylvaZb
    SylvaZb |

    24. 3. 2014 14:38

    Varianta pro ty,kteří zjistí až po vylití pudinku,že děti snědly Be-Be :-D Do pudinku jsem vtlačila nakrájené kompotované meruňky a polila čokoládou.I tak jsou řezy moooooc dobré :-P Dávám 1!

  • lujvyton
    lujvyton |

    19. 3. 2014 16:50

    Výýýbornééé 8-)

  • Terka
    Terka |

    13. 2. 2014 16:32

    Co dělat, když nejsou bebe sušenky?? mohu nalít čokoládový krém hned na pudink?? Díky za pomoc :-)

  • nikol__a
    nikol__a |

    3. 2. 2013 18:18

    mě chutnají moc, teď jen čekám na přítele až se vráti a okomentuje :-))

  • vendula
    vendula |

    11. 7. 2012 09:55

    právě jsem řezy upekla kolegům do práce, osobně mi chutnají moc a jsou velmi jednoduchéé! ;-) těším se na chválu :-D děkuji!

  • helča
    helča |

    3. 6. 2012 20:39

    Tak na tyhle řezy jsem se chystala hodně dlouho a protože pořád něco zkouším tak konečně došlo i na tenhle moučník.Byl výborný - pudink jsem ale taky osladila, rumem na sušenky nešetřila a v závěru jsem řezy potřela bílou čokoládou smíchanou se zakysanou smetanou a ozdobila proužky čokolády tmavé.Viz foto ! Úspěch zaručen.Jsou vynikající :-) :-) :-)

  • Pindruš
    Pindruš |

    6. 5. 2012 09:35

    Mňamooozní!:-)

  • techt
    techt |

    20. 4. 2012 09:10

    V krému mi chyběl cukr, ale s hodně sladkou polevou byly řezy sladké akorát.

  • Hankáá
    Hankáá |

    28. 1. 2012 18:25

    teprve s vařením začínám, a tak by mě zajímalo, jestli se nic nestane, když na horké těsto, vytáhnuté z trouby naliju horký puding

  • Fajkuska
    Fajkuska |

    31. 7. 2011 19:43

    jeden z nejlepších jednoduchých receptů, u nás doma zmízí hned

  • nnln
    nnln |

    1. 5. 2011 09:55

    rumem nebo vanilkovým cukrem se určitě nic nepokazí ;-) ale podle komentářů občas někdo přidal trochu oleje nebo másla a v komentáři h. hospodyňky ze 14.9.2009 jsou když tak i návrhy na jiné těsto.. a jinak, díky za upozornění na tenhle recept, už jak dlouho mám ve špajzu bebe sušenky a nikdo se k nim nemá, tak už vím, co s nima:)

  • ZuzkaA
    ZuzkaA |

    30. 4. 2011 22:13

    Nebylo to špatné, ale pravda je že těsto po vytažení z trouby voní jako omeleta, mám domácí vajíčka, takže kvalitka ;) takže bych tam přidala příště třeba vanilkový cukr nebo rum..Nebo co radíte? jinak jsem dala do těsta méně cukru, ale pudink jsem také osladila, to je dle mých chutí lěpší :)

  • Martina.4
    Martina.4 |

    29. 3. 2011 15:08

    mnamka :))) :-P

  • elldarka
    elldarka |

    20. 1. 2011 11:42

    Dělám už léta, výborné..

  • Zita Matejkova
    Zita Matejkova |

    4. 1. 2011 13:35

    Sladké, ale dobré :-)

  • caravell
    caravell |

    29. 11. 2010 12:23

    musím říct, že je fakt výbornej. Trochu jsem ho ale upravila. Do těsta jsem dala 90g cukru a do krému jsem dala také cukr. Jako polevu jsem použila 4 ledové kaštany a máslo. Myslím, že by taky nebylo na škodu dát mezi tu buchtu a krém buď nějaký džem, nebo karamel. Každopádně bych chtěla upozornit, že je lepší nevyšlehávat sníh z bílků, jelikož jde pak spíše o piškotové těsto. Jinak mňamka a dávám velkou 1

  • Jana Nekulová
    Jana Nekulová |

    2. 10. 2010 18:49

    Opravdu luxusní!! dokonce i moje polovička, která moc sladké a buchty nemusí, se oblizovala až za ušima. Dávám velikou 1*

  • Barbora Javorková
    Barbora Javorková |

    30. 8. 2010 15:25

    Ještě musím říct, že jsem nedělala těsto z receptu, ale své vlastní osvědčené na jogurtový koláč.

  • Barbora Javorková
    Barbora Javorková |

    30. 8. 2010 14:56

    Dělala jsem na sobotní oslavu a měly velký úspěch. Pudingy jsem dala dva karamelové a dva vanilkové, BEBE čokoládové a polevu jsem dělala z velikonočních čokolád, které jsem ve vodní lázni smíchala se ztuženým tukem. Řezy měly úspěch, jen se po nich zaprášilo :).

  • Zdeněk Heřman
    Zdeněk Heřman |

    27. 8. 2010 15:29

    Dnes žena tento moučník dělala(v pondělí mám narozeniny)všichni ho mají moc rádi děláme ho už několik let vždy 1*.všem mohu jen doporučit.

  • Ingrid Stoukalová
    Ingrid Stoukalová |

    21. 6. 2010 10:45

    Řezy jsou úžasné!!!!! Dávám jedničku. Dělala jsem již podruhé. Ale udělala jsem také vlastní polevu, ale jinak skvělý recept.

  • Benova Lenka
    Benova Lenka |

    5. 6. 2010 21:09

    Hodnotím 2. Jedla som aj lepšie rezy, nadšená určite nie som.

  • Zdenka Kocmichová
    Zdenka Kocmichová |

    18. 5. 2010 18:40

    Myslím, že jde o velmi povedený recept. Doplnila jsem džemem na Be Be sušenky a polevu jsem dělala ze dvou tyčinek ledových kaštanů a lžíce rostlinného tuku, jak zde někdo uváděl. Je to delikatesa.

  • Kamila Chlumecká
    Kamila Chlumecká |

    4. 2. 2010 22:40

    Řezy jsou skutečně výborné, ale poleva ze surovin uvedených v receptu mi taktéž neztuhla. Na chuti to však neubralo. Upečené těsto jsem ještě potřela marmeládou a pokladla na kolečka nakrájenými banány. Pak teprve nanesla krém, kakaové Be-Be sušenky a polevu. Recept vypadá trochu složitě, ale ve skutečnosti je to velmi rychlé a jednoduché.

  • PajaP ***
    PajaP *** |

    16. 10. 2009 22:32

    No, nevim, jedla jsem i lepsi...

  • Lenka Procházková
    Lenka Procházková |

    7. 10. 2009 17:54

    Řezy se mi povedly, jsou výborné, jen na mě až příliš sladké :-)

  • Tereza K.
    Tereza K. |

    24. 9. 2009 18:20

    Opravdu výborné a snadné ... pekla jsem podruhé v životě a dopadlo to, díky tomuto receptu, výborně! :) děkuji...

  • Iva Vybíralová
    Iva Vybíralová |

    20. 9. 2009 08:57

    Tak jsem řezy včera udělala a jsou skoro pryč jsou rychlé a moc výborné.

  • Heda Konečná
    Heda Konečná |

    15. 9. 2009 14:20

    No musím přiznat že v naší rodině taky žádné velké nadšení nenastalo. Je to rychlé a dobré, ale ne výborné

  • H. Hospodyňka
    H. Hospodyňka |

    14. 9. 2009 14:16

    Musím napsat, že budu patřit k menšině, kterou tento moučník tak moc zase nenadchl. Ten pudinkový krém je bezva, ale piškot je na moje gusto strašně suchý a poleva nic moc. Zkusím ještě jednou, ale vyměním korpus (dobré těsto je na Pařížské kostky nebo Žravé řezy či Óbr dort) nebo do tohoto přidám kapku oleje a polevu použiju raději kupovanou. Tahle se solamylem má trochu mazlavou konzistenci a neztuhla mi úplně ani přes noc v lednici. Pro pořádek dodám, že jsem krém udělala se 750 ml mléka a myslím že ho bylo dost.

  • Kamila Nedomlelová
    Kamila Nedomlelová |

    13. 9. 2009 23:23

    Tento moučník dělám podobně jen s trochu jinými poměry surovin. Dám typ na malou obměnu: když pokladu BEBE sušenky na pudink (bez rumu) tak mezery mezi sušenkami "vyspáruju" marmeládou (nejlépe pikantní) a pak teprve naliju polevu. Je to SUPER.

  • Maruš Procházková
    Maruš Procházková |

    9. 9. 2009 15:23

    Výborný recept, všem nám chutnalo, až jsme měli boule za ušima :o) Jsem pověřena ho udělat na víkend znuvu. Tak udělám obměnu a do pudinku dám mandarinky a uvidíme, děkuji, od nás jednička!!

  • niobe nightingale
    niobe nightingale |

    5. 9. 2009 19:07

    dneska jsem opět pekla celé z dia cukru - dala jsem ho trochu míň a místo bebe sušenek jsem koupila dia piškoty. prarodiče - diabetici si prý už dlouho takhle nepochutnali :)

  • venyss venyss
    venyss venyss |

    2. 9. 2009 18:01

    J.K. asi to bude tím,že je tu tento recept vícekrát pod jiným názvem a podle toho,kdo zkusí který, tak je podle toho v hodnocení na určitém pořadí. Zde se stalo,že jsou téměř na stejném místě..:-)

  • J. K.
    J. K. |

    2. 9. 2009 17:20

    buchta je výborná, jen si dovolím malý dotaz: proč je v "TOP 10" tato buchta na 1.místě a na 3.místě jsou Řezy s pudinkem a Be-Be sušenkami, přitom se jedná o ten samý recept

  • anežka andrýsková
    anežka andrýsková |

    31. 8. 2009 16:00

    jj...ten recept dobře znám,taky ho neustále doma dělám je vynikající...

  • Romana Vojtková
    Romana Vojtková |

    31. 8. 2009 12:04

    Dle komentářů jsem se nechala zlákat a na neděli udělala. Ale již v sobotu, takže v neděli nebylo nic :o)) Výborné, dávám 1*

  • niobe nightingale
    niobe nightingale |

    20. 8. 2009 16:05

    Tak jak dopadly řezy, Zdenko? ;-)

  • zdenka supolova
    zdenka supolova |

    15. 8. 2009 20:54

    Děkuji za rychlou odpověď,manžel taky radši sladší.Kéž by to dopadlo jak píšete v poslední větě:-) ovšem fakt je,že když něco dělám poprvé,tak to nějakou maličkostí zvorám....

  • niobe nightingale
    niobe nightingale |

    15. 8. 2009 18:32

    Cukru dávám také 240g... A ještě dávám pár lžic a vanilku do toho pudingu - u nás se víc sladí :) Zkuste, ale pozor, aby vám to nesnědli i s papírem na pečení ;o)

  • zdenka supolova
    zdenka supolova |

    15. 8. 2009 14:25

    Niobe váš komentář mě "dostal",zítra vyzkouším,nemám Be-Bečka.Udělám to podle Vás,a cukru dáváte kolik?160g nebo 240g?

  • niobe nightingale
    niobe nightingale |

    14. 8. 2009 14:01

    Ach jo, tak tyhle řezy mi byl čert dlužen! Od té doby, co jsem je poprvé upekla jen tak na zkoušku, jakmile jsou nějaké akce/party/oslavy, nikdo netouží po ničem jiném než po "mých úžasných řezech"! Už jsem asi odsouzena navždy péct jenom tyto vynikající řezy :D Pokaždé dávám dávku ze 6 vajec a po 240g mouky a cukru, 4 pudingy a 1,5 litr mléka + 200g másla. Nikdo se nemůže doslova nabažit tohoto úžasného krému, který se neroztéká ani venku na slunci při garden party ;o)

  • Monika Gorolová
    Monika Gorolová |

    7. 8. 2009 22:36

    Tento recept je výborný nedávno jsem ho pekla jen se po něm zaprášilo :-)

  • Veronika Děkanovská
    Veronika Děkanovská |

    7. 8. 2009 21:06

    Vypadá to super, hned zítra vyzkouším a pak hned dám vědět jak řezy dopadly v rodině!

  • marie nezlakova
    marie nezlakova |

    3. 8. 2009 19:16

    Tohle je vážně moc jedlé a velmi jednoduché.V letních měsících vychlazené řezy všechny moc nadchly.1.

  • pavla kuglerova
    pavla kuglerova |

    23. 7. 2009 20:14

    moučník je to opravdu dobrý,v naší rodince dost oblíbený.

  • Lucie B.
    Lucie B. |

    15. 7. 2009 11:49

    Kdysi dávno jsem to u někoho jedla a byly super. Teď jsem podle receptu vyzkoušela a nic moc.

  • venyss venyss
    venyss venyss |

    24. 6. 2009 16:32

    Můžete si přidat i kakao, jak někdo psal v komentářích, já to dělala přesně podle receptu jen jsem tedy přidala ještě trochu oleje, bylo to mnohem lepší,jemnější...

  • Sylva P.
    Sylva P. |

    24. 6. 2009 08:07

    Do těsta přidáváte kakao? Na obrázku to vypadá jako tmavé těsto.

  • Nikola Kadlecová
    Nikola Kadlecová |

    22. 6. 2009 15:42

    Tyto řezy peču na každou oslavu. Nikdy se mně nestalo, že bychom je nesnědli:-). Jsou neuvěřitelně výtečné!!!

  • niobe nightingale
    niobe nightingale |

    18. 6. 2009 14:56

    Řezy maji veliký úspěch ;-)

  • Leona Motyčková
    Leona Motyčková |

    18. 6. 2009 08:52

    Tak jsem tedy včera také vyzkoušela, na to jak to vypadá pracně to šlo velmi rychle, sic je to spíše na lžičku :-D chuť je dokonalá .. kolegové v práci jen září, přítel také .. takže musím jen pochválit a doporučit .. ;)

  • Janka Filipkova
    Janka Filipkova |

    16. 6. 2009 09:14

    Výborné :-) Do pudingu jsem přidala 2 vanilkové cukry, přišlo mi to přílíš plané. Jinak je to velmi povedená rychlovka. Zařazuji do svých receptů :-)

  • Marie Nasswetterová
    Marie Nasswetterová |

    16. 6. 2009 07:26

    Je to lahůdka, doporučuji a dávám za 1

  • Jana Bláhová
    Jana Bláhová |

    15. 6. 2009 15:09

    Dobrý den, tento recept jsim vykoušela a musím dát jednu velikou jedničku. Řezy jsou perfektní!!! Ani se nestačily uležet. Děti si chodili dokonce sami krájet. Je to lahůdka.

  • Anonym
    Anonym |

    14. 6. 2009 11:13

    opravdu vyborne doporucuji vsem.

  • Blanka L.
    Blanka L. |

    2. 6. 2009 13:32

    Vynikající moučník, jenom jsem zvlášť šlehala žloutky s cukrem, přidala olej, kakao, mouku s prdopečem, trochu mléka a nakonec vyšlehané bílky. Na upečený korpus jsem naskládala podélně rozkojené banány a na to vylila pudinkový krém. Dělala jsem ho ze dvou pudinků, protože jsem jich víc neměla,a z 3/4 l mléka, ale bylo to skoro málo(kvůli těm banánům), takže příště budu dělat ze 3 a 1 litru mléka.Na 1 pudink jsem dala 1 lžíci cukru.Na to bébečka, které jsem trochu pokapala uvařenou kávou a pak jsem udělala polevu podle ilis, 3 lžíce vody, 3 lžíce cukru a 3 lž. kakaa - svařit, odstavit a pak přidat půl kostky másla a míchat a míchat a míchat, dokud hmota nezchladne a pěkně se spojí. Nezapomenout dát moučník do lednice a nechat pár hodin odležet. Každý, kdo ochutnal si pomlaskával, jaká je to dobrota. Dávám za 1 a doporučuju!

  • Anna Vobroučková
    Anna Vobroučková |

    29. 5. 2009 23:04

    Zkuste "osvěžující řezy",ty jsou také s BEBE sušenkami a výborné,jen místo pudinku je změna!

  • Radomíra Mondeková
    Radomíra Mondeková |

    29. 5. 2009 20:52

    Tak jsem to dneska zkusila upéct a uvidím, co na to zítra manžel a návštěva.Mi to docela chutná.Jen mám trochu problém,že se mi ten puding jakoby nespojil s korpusem.Když to rozříznu, tak krém sklouzne.Uvidím,jak zítra.A na polevu jsem trochu vyzrála.O velikonocích vždycky syn dostane tuny čokoládových zajíců.Pomalu nikdo je nejí..;o)).Tak jsem je roztopila na polevu.V kombinaci s BEBEčky je to moc dobré.Díky za recept.Za sebe dávám jedničku.

  • tomaš mateju
    tomaš mateju |

    29. 5. 2009 14:48

    Vynikající jídlo takhle dlouho jsem si nepochutnal

  • Lenka S.
    Lenka S. |

    28. 5. 2009 12:36

    akorát si dávám ke kafíčku, je to moc dobré

  • marie mateju
    marie mateju |

    16. 5. 2009 16:05

    Upekla jsem dnes na oslavu mých narozenin,ale měla jsem málo sušenek-tak jsem nakrajele tatranku a dala ji na zbytek buchty.Je to výborná buchta.Znaaámka 1

  • Pája S
    Pája S |

    8. 5. 2009 13:01

    Tento moučník,ale v jiné variantě dělávám.Vyzkoušela jsem tento a musím dát za pravdu,že korpus je poněkud susší.Jinak velice dobrý moučník.Množství těsta bohatě stačí na velký plech.:-)

  • Marta Kracíková
    Marta Kracíková |

    6. 5. 2009 14:16

    tuto buchtu čas od času dělávám a moc nám chutná. Nejlepší byla s karamelovým pudinkem. ALE ten nápad paní Růžičkové s banány mě vyloženě nadchnul!!! Rozhodně vyzkouším.

  • Anina .
    Anina . |

    29. 3. 2009 20:00

    V komentářích se objevilo,že korpus je poněkud suchý,tak jsem vyšlehala žloutky s cukrem,přidala 3 PL oleje a 3 PL vody, mouku s 1/2 PL kakaa a 1/2 prášku do peč. a zašlehala sníh z bílků.Uvařila jsem pudink pouze ze 3/4 l mléka a 2 pudinků a dala 2 vanil.cukry.Polevu jsem dělala s přidáním moučk. cukru a byla pěkně hladká,jen trošku víc tekutá. Vím,že je to trošku upravený recept,ale chutnal. Dávám 1

  • Jana Sosnová
    Jana Sosnová |

    19. 3. 2009 11:34

    Dělala jsem ho už podruhé a musím říct výborné.Doporučuji moc!!!!

  • Simona Kališová
    Simona Kališová |

    17. 3. 2009 11:49

    ilis: dekuji za tip, rozhodně vyzkouším.

  • ilis ilis
    ilis ilis |

    13. 3. 2009 14:17

    Simono,vyzkoušejte místo cukru krystalového,cukr drobný,-neboli cukr pískový,rozpouští se bezproblémově.Anebo,na tyto řezy,vyzkoušejte tuto čokoládovou polevu: 3 lžíce cukru drobného-pískového,3 lžíce kakaa,3 lžíce vody-povařím,odstavím z plotny a vmíchám půl kostky másla (125g).Nechám chvilku prochladnout a poté řezy polévám.Toto množství čokolády vystačí na 1 klasický plech...

  • Simona Kališová
    Simona Kališová |

    13. 3. 2009 11:44

    Dávám 1. Výborné. Akorát jsem zaměnila BEBE sušenky za normální piškoty. Když se řezy nakrají přimo uprostřed piškotu, vypadá to ještě lépe. Důležité ale je, že je to opravdu výbroné. Menší problémek jsem měla když jsem dělala polevu, podle vašeho návodu, nerozpustil se mi cukr krystal a trochu nám křoupe mezi zuby. Co kdybych příště curk krupice nahradila cukrem moučkou?

  • sylva pavelkova
    sylva pavelkova |

    9. 3. 2009 13:58

    Zkousela jsem to vyborne

  • Miloslava Růžičková
    Miloslava Růžičková |

    31. 1. 2009 09:56

    Neměla jsem vanilkový puding, dala jsem banánový, kluci se mohli utlouct, že prý jak krtkův dort a že chtějí ještě. Tak jsem na dnešek přikoupila banány, upeču znovu a ještě je k tomu přidám. Super recept. Dávám 1 s velkou * !

  • Gabča Vávrová
    Gabča Vávrová |

    30. 1. 2009 21:29

    Už jsem to zkoušela. Dávám za 1, je to skvělé. Lahoda.

  • Monika Novotná
    Monika Novotná |

    23. 11. 2008 16:28

    Včera jsem dělala řezy a půl plechu se nedožilo rána,moc nám chutnají,i když puding by mohl byt malinko sladký,ale přítel je diabetik,takže je to OK. Nám ostatním to taky konec konců neuškodí!! :-) Dávam jedna s velkou hvězdou!!

  • HANA VANKOVA
    HANA VANKOVA |

    22. 11. 2008 20:20

    A JEŠTĚ DO TĚSTA JSEM DALA KAKAO ABY TO BYLO HEZKY BAREVNÉ JAKO NA OBRÁZKU

  • HANA VANKOVA
    HANA VANKOVA |

    22. 11. 2008 20:17

    TAK JSEM HO DNES UPEKLA,JE MOC DOBRÝ JEN TO TĚSTO SE MI ZDÁ TAKOVÝ TUHÝ UVIDÍM CO TO UDĚLÁ DO RÁNA A DO PUDINKU JSEM DALA CUKR DÁVÁM ZA 2

  • venyss venyss
    venyss venyss |

    22. 11. 2008 19:01

    Dělala jsem minulý týden na večer a musím říct, napřed jsem byla v rozpacích z toho piškotového těsta-měla jsem s tím zatím nedobré zkušenosti,ale nakonec se to přes noc krásně rozleželo a bylo to výborné,výborné,výborné!Tento moučník mi nosila ochutnat kámoška na intr a teď jsem ho konečně našla:-) Děkuji dávám za 1*

  • petra tvaruzkova
    petra tvaruzkova |

    19. 11. 2008 22:11

    testo jsem mela bily a na obrazku je tmavy asi se muze pridat do testa kakao

  • petra tvaruzkova
    petra tvaruzkova |

    19. 11. 2008 22:10

    rezy nam chutnaly jen priste pouziju jinou cokoladu, tuhle jsem delala presne podle receptu ale nic moc. Kazdymu chutna neco jinyho.

  • Milena Sibliková
    Milena Sibliková |

    6. 11. 2008 21:59

    Je to opravdu dobrý recept, jen se musím přiznat, jak jsem si chtěla jednou usnadnit práci a koupila jsem polomáčené sušenky a myslela si že když už jsou polité čokoládou, tak je jen narovnám vedle sebe a budou se mi i lépe krájet řezy. Smůla ale byla v tom, že sušenky (jak začaly vlhnout) tak se kroutily, neboli se ty růžky zvedly. Ale i tak se řezy snědly, ikdyž vypadaly trochu divně.

  • Marta Kracíková
    Marta Kracíková |

    15. 10. 2008 12:27

    Nebyl doma vanilkový pudink, tak jsem dala karamelový a byla to opravdu mňamka!!!

  • Irena Klasová
    Irena Klasová |

    13. 10. 2008 13:39

    Řezy byly opravdu vynikající, musela jsem jich dát pár stranou, aby ještě zbyly pro návštěvu. Jen příště dám asi o trošičku víc cukru, dala jsem dva vanilkové. Dávám do oblíbených a hodnotím jedničkou.

  • Jana Vencková
    Jana Vencková |

    11. 10. 2008 15:46

    Díky za recept, dělala jsem včera a všem moc chutnalo. Mile mě překvapilo, že ač má čtyři vrstvy, byla to rychlovka. Jen ta poleva mi tekla dolů, asi jsem to přehnala s tou vodou. Jinak be-be sušenky jsem máčela v kávě s rumem. Určitě jsem nedělala naposled.

  • Irena Klasová
    Irena Klasová |

    11. 10. 2008 00:44

    Včera jsem upekla, schovala, takže to do druhého dne vydrží. Též jsem přidala do pudinku vanilkový cukr a dnes večer uvidím, jak to bude chutnat na oslavě. Použila jsem kupovanou čokoládovou polevu, ale příště zkusím udělat podle receptu zde uvedeného. Řezy jsou opravdu rychlé a jednoduché, chuťově posoudím až večer.

  • Zuzana Korbová
    Zuzana Korbová |

    10. 10. 2008 16:05

    Já Vám moc děkuji za chválu a jsem ráda, že Vám řezy chutnají, autorka receptu.

  • Alice Nušlová
    Alice Nušlová |

    4. 10. 2008 17:12

    Tyto řezy jsou vážně skvělé! děkuju moc za recept a dávám velkou 1! Do pudinku jsem dala jednu lžíci cukru a bála jsem se, že to bude bez chuti, ale sladká čokoládová poleva navrchu to dokonale vyvážila, mooooc chválim, ještě jednou dík :-)

  • Petra Janáčková
    Petra Janáčková |

    23. 9. 2008 23:03

    Výborná buchta! Dělám ji už léta, říkáme jí Be-Be řezy. Kvůli dětem sušenky sice "jen" vlhčím vodou, ne rumem, ale i tak se po ní vždycky jen zapráší.

  • Petra Ostruszkova
    Petra Ostruszkova |

    20. 9. 2008 20:27

    Bylo by to dobre kdyby korpus byl tenčí a ten puding nesladkej?to snad ani ve snu.Korpus se mi zdal moc suchej a s těma sušenkama nahoře jsem to taky moc nevyhrála škoda u nás bohužel nezabodoval

  • lenka galvasová
    lenka galvasová |

    18. 9. 2008 17:48

    Opravdu báááječný recept.Snadný,rychlý a ne příliš drahý.

  • Martina Brožovská
    Martina Brožovská |

    15. 9. 2008 13:15

    Tuto buchtu dělám už léta, vždy se doma po ní jen "zapráší" je velmi dobrá

  • Danka Snášelová
    Danka Snášelová |

    19. 8. 2008 21:05

    Zuzanko, teplý pudinkový krém nalijeme na horké upečené těsto a zlehka poklademe Be-Be sušenkami. A co se týče délky pečení a na kolika stupňů, tak je to individuální (každá trouba peče jinak). Pečte v předehřáté troubě do zlatova. Prvních 10 minut troubu neotevírat. Když tak pečte tak na 160 - 170°C dozlatova.

  • Zuzana M.
    Zuzana M. |

    15. 8. 2008 17:37

    Tyhle řezy mě fakt zaujaly a taky to jak tady o nich básníte, takže se je chystám udělat na oslavu dcerčiných narozenin. Můžu se zeptat na kolik stupňů a jak dlouho to pečete? Nějak se mi poslední dobou všechno sráží :-(( A taky ten pudink se dává na teplé těsto nebo až po vychladnutí??? Díky za případné rady ;-)

  • Darina Pléhová
    Darina Pléhová |

    31. 7. 2008 22:46

    Úžasný recept, moc chválím!!! Pod pudink jsem dala banány- taky výborná chuť.:o)

  • Iveta Janatová
    Iveta Janatová |

    31. 7. 2008 00:06

    Doma děláme a u nás nevydrží ani do druhého dne,hned se sní.Pudink taky sladím je to lepší a chuťově lepší.

  • Jana Fabiánová
    Jana Fabiánová |

    9. 7. 2008 13:07

    Tento recept je vážně exelentní!! Upekla jsem a než přišla návštěva, bylo po něm. Já moc na sladké nejsem (linie) ale moji chlapi ano a musím hned na pátek upéct znovu. Ale když jsem viděla, jak to nich padá, tak jsem neodolala a ochutnala a tyto řezy jsou vážně pochoutka, nic suchého. Nemám ráda suché dusivky, toto je super. A pak jsem ještě dělala z tohoto serveru Řezy Rafaelo a jsou také super!!!! Myslím, že se tam píše zalít smetanou, dávam dvě a je zákusek krásně vláčny, doporučuji.

  • Hana
    Hana |

    19. 6. 2008 15:42

    Řezy jsou moc dobré! Ale do pudink. krému jsem musela dát trochu cukru, aby nebyl bez chuti a pod krém jsem dala na radu ostatních kompot. jahůdky - vynikající:)

  • Jitka Balšánková
    Jitka Balšánková |

    23. 4. 2008 17:49

    vynikající jen se poněm zaprášilo málem jsem ani neochutnala

  • Lenka Ber.
    Lenka Ber. |

    3. 4. 2008 15:58

    Tyto řezy mám po své tchyni,máme je moc rádi.Jednou jsem je dělala své kamarádce a ta je překřtila na "naftové"řezy. :-))) Že jí ta poleva to připomíná.Sice si to spletla s ropou,ale vůbec neva....Za jedna.

  • Pavla Kalinová
    Pavla Kalinová |

    29. 3. 2008 09:32

    Mám velmi ráda řezy s BE-BE sušenkami a tento mne opravdu okouzlil,ikdyz jsem udělala nějaké své menší úpravy.Puding se nemusí dávat celý litr,ale stačí tak cca 750ml mléka a tři pudingy a přece jen bych do něho trochu toho cukru dala.Navrch jsem nedělala polevu,ale pocákala čokoládovou polevou takovou tou chytrou z pytlíku kdy jen zahřejeme a můžeme používat.

  • Jana K.
    Jana K. |

    14. 3. 2008 23:09

    Já tento recept dělám už nějaký rok. Moc nám chutná varianta světlé těsto + vanilk. pudink + světlé Bebe sušenky + poleva. Do pudinku dávám máslo, je jemnější a nesladím. Je vynikající a brzy se po něm zapráší!!!

  • Dagmar Janáčková
    Dagmar Janáčková |

    13. 3. 2008 10:24

    JO! A ta poleva mi připadá, že moučník ztratí tu dobrou chuť piškotu s pudinkem! Myslím si, že je tam docela zbytečná. Ale každému to co chutná!

  • Dagmar Janáčková
    Dagmar Janáčková |

    13. 3. 2008 10:21

    Tyhle řezy dělám již několik dlouhých let při každé příležitosti oslavy a všichni chtějí recept. Vyzkoušela jsem hodně variant, ale u nás jednoznačně vítězí světlé těsto a čokoládový pudink.Jednou jsem do pudinku zapomněla dát máslo a nic se nestalo a proto,už tam máslo nedávám a je to zase o něco méně tučný řez. Ale pudink sladím. Nesladký pudink přece není k snědku! Nebo snad ano?

  • Mircka
    Mircka |

    26. 2. 2008 08:16

    A pudink jsem běžně osladila.

  • Anonym
    Anonym |

    26. 2. 2008 08:15

    Řezy jsou skvělé. Sušenky jsem pokapala kávou smíchanou s rumem. Polevu jsem použila jinou: čokoládová poleva the best of z těchto stránek. Dělala jsem tmavé těsto, vanilkový pudink - to aby lépe lahodilo oku. Výsledek byl stejný jako je na obrázku.Hodnotím za jedna :)

  • Jana
    Jana |

    15. 2. 2008 22:01

    Tyto řezy jsou výborné. Znám recept několik let a zkoušela jsem několik variant, kdy se obměňuje pudink nebo těsto. Ale nejlepší je světlé těsto +vanilkový pudink + světlé BEBE, nebo tmavé těsto /přidáme kakao/+ čokoládový pudink + tmavé BEBE. Můj manžel řezy zbožňuje a na jeho radu je ještě dávám vychladit do lednice. V létě jsou příjemně osvěžující. A ještě abych nezapomněla, pudink samozřejmě sladím.

  • Anonym
    Anonym |

    13. 2. 2008 12:50

    Dělala jsem řezy přesně podle receptu a nebyl to žádný zázrak...těsta bylo málo a sotva zakrylo dno plechu, ale pak mi v troubě nakynulo a korpus byl příliš tlustý (a to jsem tam dala opravdu jen půl prášku do pečiva). Krému bylo moc, na korpus jsem dala silnou vrstvu a přesto mi třetina zbyla. Dala jsem 2 vanilkové cukry a možná by to chtělo ještě víc, nedokáži si představit, jak by to chutnalo úplně bez cukru, jak je uvedeno v receptu. Rodina sice řezy snědla, ale žádné pochvalné reakce nebyly...

  • Petra Pojmanová
    Petra Pojmanová |

    10. 1. 2008 00:01

    Včera jsem řezy upekla a byly výborné, ihned zmizely ze stolu. I přes počáteční strach se vyvedly moc pěkně i vzhledově. Jen místo polevy jsem udělala klasickou čokoládovou od mé babičky. Recept vřele doporučuji a dávám 1.

  • Simona
    Simona |

    3. 11. 2007 16:20

    Podle mě jsou řezy vynikající, ale jakmile je můj partner ochutnal, oznámil že mu prostě nechutnají. Co se dá dělat:-( Rozdala jsem je rodině a pro sebe si taky nechala. Ostatní byli nadšeni. Přidala jsem i nasekanou čokoládu do pudinku, opravdu moc dobré

  • Andra
    Andra |

    11. 10. 2007 22:46

    Použila som klasickú polevu. Cukor som do krému pridala podľa chuti (asi by mi tam chýbal). Nabudúce skúsim pridať ešte banány. Keksy som dala šachovnicovo bledé aj tmavé. Bolo to na chuti celkom poznať a nevedela som si vybrať, ktoré mi chutia viac.

  • Hana Baná
    Hana Baná |

    11. 10. 2007 19:19

    Řezy jsou výborné, děláme je při každé slavnostní příležitost, nikdy nezůstanou. Dávám za 1.

  • Jana Melecká
    Jana Melecká |

    10. 10. 2007 13:17

    Tento moučník jsem teď dělala 2x. Jednou přesně podle receptu a pak místi pudinku jsem ušlehala 2 tvarohy s kysanou smetanou a cukrem, přidala mražené ostružiny, bebečka namočila do kávy s rumem a polela čokoládovou polevou.Rodina chválila.

  • Jana Morávková
    Jana Morávková |

    9. 10. 2007 09:59

    Dělala jsem o víkendu a řezy byly ihned pryč. Překvapilo mě, že řezy jsou rychle hotové. Dala jsem tmavé bebe sušenky, příště dám světlé. Za 1*

  • Týna
    Týna |

    27. 9. 2007 13:19

    Řezy měly úspěch,já udělala krém z 0,75l mléka a 2 pudinků,1 tvarohu a 3 lžic m.cukru. Na plech jsem spotřebovala 1,5 bal.sušenek, namáčela jsem je v kávě s rumem.Dávám 1.

  • Anonym
    Anonym |

    24. 9. 2007 18:30

    znám , ale nejdříve se korpus poklade banánem , ale nemusí jsou super dávám 1

  • Ňulinka -
    Ňulinka - |

    23. 9. 2007 17:35

    Jasná1.Chtěla jsem udělat na neděli něco nového,náhodou objevila tento recept,vyzkoušela,je to dobrota.Do pudingu jsem však dala vanilkový cukr,ani krystal v polevě nebyl hrudkovaný.Jen jsem neměla rum,ale i tak se podařilo.Budu na žádost synů i manžela určitě péct znovu.

  • Natalia Budinova
    Natalia Budinova |

    22. 9. 2007 10:38

    Výborné zkusím to

  • Michaela Honzíková
    Michaela Honzíková |

    20. 9. 2007 18:19

    Je skvělá místo rumu jsem použila vaječný likér a je to fakt mňmka....nevypadá to sice jako na obrázku, ale svou nešikovnost jsem vynahradila nadšením :D Jen to musím dopilovat

  • Jarka
    Jarka |

    19. 9. 2007 09:52

    Také jsem měla trochu problém z polevou, podle mě se dává moučkový cukr. Příště si udělám podle sebe, jinak výborný tip. Děkuji autorce.

  • Stefania Michalic
    Stefania Michalic |

    15. 9. 2007 22:58

    Naozaj velmi dobre,chutili doma aj v praci!!!Zijem v zahranici a preto som robila z hladkej muky,ale vyzerali uplne ako na obrazku!Akurat cokoladovu polevu som robila klasicku. Dakujem za recept.

  • Zuzka
    Zuzka |

    14. 9. 2007 10:51

    Jde o klasickou BE-BE buchtu.

  • Eva Přecechtělová
    Eva Přecechtělová |

    14. 9. 2007 10:45

    Nezkoušela, ale pokud budete dělat dejte do čokolády méně rumu, aby pořádně zaschla. I na té fotografii je vidět, že čokoláda neztuhla. Ale jinak byly dobré.

  • Janča
    Janča |

    11. 9. 2007 16:19

    Chystám se tento recept vyzkoušet a chci se zeptat, zda někdo nezkoušel pokapat místo rumu kávou? Jestli ano, tak jaké byly zkušenosti.

  • Eva Přecechtělová
    Eva Přecechtělová |

    10. 9. 2007 16:41

    V sobotu jsem moučník pekla, byl moc dobrý jenom mi tekla čokoláda a to jsem postupovala přesně podle receptu. Příště udělám svoji polevu a bude super. Jinak recept chválím, protože je rychlý a přitom dobrý. Děkuji autorce.

  • gabriela hegrova
    gabriela hegrova |

    9. 9. 2007 18:09

    moc a moc dobré všem doporučuji

  • Simona
    Simona |

    9. 9. 2007 11:35

    Buchta je fakt výborná. Už jsem ji dělala asi třikrát jaký měla úspěch. Ale s banány to není špatný nápad asi ji udělám znovu :-)

  • Jitka Ondryhalová
    Jitka Ondryhalová |

    8. 9. 2007 13:56

    Buchta je moc dobrá, ale dělám jen 1/2 dávku krému. Tedy z 1/2 l mléka, 1 a 1/2 pudinku a 75 g másla a přidávám ovoce - meruňky, jak bylo popsáno v jednom komentáři

  • Eva
    Eva |

    6. 9. 2007 12:09

    Výborné,výborné v sobotu jsem to vyzkoušela,napoprvé jen z poloviční dávky.Nevěřila jsem těstu bez tuku, ale je supr. Vše se povedlo a ihned snědlo.

  • Andy
    Andy |

    3. 9. 2007 21:08

    Místo krému lze použít vařený jablečný kompot s pudinkem. Oloupaná a na menší kousky nakrájená jablka /cca 6 - 8/ dáme vařit s 0,5 l vody. Osladíme dle chuti. Přivedeme k varu. Chvíli povaříme, aby se jablka trochu rozvařila a přidáme 2 pudinky rozmíchané v 250 ml vody. V případě že je směs příliš hustá, přidáme ještě vodu. Povaříme jako klasický pudink a nalejeme na upečený piškot. Pak poklademe Be-be sušenkami - postupujeme jak je uvedeno v receptu.

  • Alik Haasova
    Alik Haasova |

    3. 9. 2007 16:00

    Tyhle rezy jsou bajecne!

  • Lenka Ederová
    Lenka Ederová |

    3. 9. 2007 10:59

    Dělala jsem v sobotu a bylo to úžasné, já do pudingu nakrájela ještě tenká kolečka banánu (myslím, že už to tu někdo psal). Ale těsta se mi zdálo v poměru k pudingu málo. A polevu používám čokoládu na vaření s přídavkem tuku a pak nic nekřupe ;-)

  • Ela Obrusníková
    Ela Obrusníková |

    1. 9. 2007 16:10

    Čokoládová poleva - používám moučkový cukr a nedávat do hodně horkého tuku,jinak se t.zv.srazí a dávám jen rum,vodu už ne,protože je pak poleva moc řídká.Jinak je moučník dobrý

  • Markéta
    Markéta |

    25. 8. 2007 07:44

    Jeden z mých oblíbených moučníků. DOPOR|UČUJI!!! Dávám za 1.

  • Lucie
    Lucie |

    24. 8. 2007 09:41

    Tento moučník jsem jedla u své švagrové a musím říct, že byl výborný - měla ho s ostružinami, fakt vynikající!!!

  • Anonym
    Anonym |

    22. 8. 2007 17:38

    Výborné, dělala jsem světlé těsto, čokoládový pudink,banány a čokolodávou polevu,Hodnotím 1 a děkuji autorce za recept.

  • Martina janurová
    Martina janurová |

    22. 8. 2007 16:06

    taky jsem zkoušela... super!!! jen mě zaskočilo to těsto-bez mléka, bez oleje? radši jsem udělala svoje. to těsto dle receptu opravdu teče?

  • Irena *
    Irena * |

    20. 8. 2007 20:38

    Dnes jsem upekla, už i ochutnala, jsou výborné a dávám za 1! Jen do pudinkového krému jsem přidala vanilkový cukr.

  • Petra S.
    Petra S. |

    20. 8. 2007 09:21

    V sobotu jsem pekla, jsou moc dobré, akorát jsem přidala asi lžíci cukru do pudinku a moc se mi moc nepovedla poleva, byla dost cukernatá, příště koupím polevu hotovou a bude to super

  • mina kubikova
    mina kubikova |

    19. 8. 2007 06:00

    Nesmejte sa mi, ale ja prvom rade ocenujem rozmer bebe keksikov.....vyjdu presne na plech, bez toho aby som niekde musela ulamovat a vzhladom na to, ze moj najvacsi problem je konecna uprava, tak som prvykrat mala uhladne nakrajany kolac. To je jedna vec...druha vec je ta, ze na moj vkus je zakusok malo sladky a podla ohlasov rodiny, aj na ich vkus...okrem mojho manzela, tomu to bolo jedno, nabuduce prozhodne pridam cukor do pudingu. Pouzila som bananovy puding a nakrajala nan aj kolieska ziveho bananu a podla rad kolegyn z diskusie, som susienky bohate pokropila rumom...ale fakt bohate. Cesto pod pudingom mi ako keby navlhlo, neviem ci bolo nizke, alebo co. suma sumarum....zakusok je hotovy raz dva, ale pre nasu rodinu ako sa zda , by stacila davka na maly plech....teda polovicna. V kazdom pripade dakujem za recept a urcite zopakujem .

  • katka sapanova
    katka sapanova |

    17. 8. 2007 11:57

    ano ty buchty sou uplne dobreeeee

  • Anonym
    Anonym |

    17. 8. 2007 11:55

    hahahaha blbost

  • Naďa
    Naďa |

    7. 8. 2007 13:27

    Jou moc výborné. Děkuji za recept.

  • hana Valentová
    hana Valentová |

    6. 8. 2007 19:46

    Nesrazí, nedávám to úplně do vřelého pudinku, ale do horkého. Dělám to už leta, znám to pod názvem bebe buchta a dělám to jen ze dvou pudinků a z půl až třičtvrtě litru mléka a bohatě to stačí.

  • Jana Žahourová
    Jana Žahourová |

    6. 8. 2007 18:32

    Ten to recept jsem již několikrát dělala vždy se povedl. Píši 1.

  • lenka
    lenka |

    6. 8. 2007 12:24

    mam dotaz? to maslo opravdu muzu at do tepleho pudinku? nesrazi se to?

  • Lucie:)
    Lucie:) |

    1. 8. 2007 15:42

    Výborný, výborný, výborný :) Vážně si pochutnáváme, jen jsem se při "výrobě" bála, že mi poleva celou buchtu nepokreje, příště jí udělám asi trochu víc a budu jí o trošku míň sladit, ale moučkovym cukrem. Taky jsem do pudingu zatlačila kolečka banánů. A protože jsem dělala spodní těsto bílé, nasypala jsem tam čokoládovou rýži a korpus je teď krásně tečkovaný :) Recept moc chválim, včera večer jsem upekla plech a už je ho jen půlka :)

  • Jarmila Šteflová
    Jarmila Šteflová |

    24. 7. 2007 10:15

    Tyto řezy jsem dělala již několikrát a nikdy nezklamaly, dávám také za 1.

  • Ivana Marešová
    Ivana Marešová |

    23. 7. 2007 14:09

    Tak pro uchování do lednice nic nezbylo. Po buchtě se jen zaprášilo. Musim říct, že tohle je perfektní recept - děkuji

  • Marta Bochezová
    Marta Bochezová |

    23. 7. 2007 07:03

    Moc dobré. Udělala jsem půlku s tmavým a půlku se světlým těstem, ale chutnaly obě varianty :-)

  • milli charvatova
    milli charvatova |

    13. 7. 2007 22:32

    řezy jsme upekly, všem náramně chutnaly, ale jeden plech byl málo...:o))

  • Jindra, Plzeň
    Jindra, Plzeň |

    12. 7. 2007 21:33

    Já používám hotovou čokoládovou polevu, kterou jen rozpustím ve vodní lázni a ještě do krému přidávám buď čerstvé sezónní ovoce (výborné jsou jahody) a nebo ovoce kompotované, např. pokrájené broskve či ananas. Výborný moučník!!!

  • Valentinka I.
    Valentinka I. |

    11. 7. 2007 19:40

    Skvělé řezy... nejsou těžké, vejce z těsta vůbec nejsou cítit a komu vadí, že jsou syté? Mne tedy ne... :-)). Dávám za 1 a děkuji za výborný moučník. Do polevy jsem dle rad dala raději moučkový cukr a nechápu, kdo to může prznit sádlem...brrrr...:-). Dávám do oblíbených.

  • Dájina
    Dájina |

    28. 6. 2007 14:18

    Tak jsem ji včera taky upekla, vzala do práce a musim Vám sdělit, že kolegové se mohli utlouct, jak jim chutnala!!! Navíc nejsem v tom pečení přebornice a i přesto jsem ji hravě zvládla. Moc děkuji!!!

  • Jitka Horálková
    Jitka Horálková |

    25. 6. 2007 16:22

    Opravdu výborné řezy! Rodině moc chutnalo a já zařazuji do oblíbených. Děkuji za recept

  • Eva Mlýnská
    Eva Mlýnská |

    3. 6. 2007 16:00

    Dobré, rychlé, včera jsem je pekla poprvé a mám je dělat častěji. Za "1"

  • Anonym
    Anonym |

    31. 5. 2007 09:35

    Řezy jsou výborné.

  • Iveta Soralova
    Iveta Soralova |

    7. 5. 2007 20:52

    Ty znám ,tyto řezy nikdy nezklamou.moc moc dobré!

  • Marci
    Marci |

    23. 4. 2007 14:52

    milé kuchařinky, tyto řezy jsou u nás doma velmi oblíbené, ale s jednou změnou, do krému přidávám 2-3 rozmixované banány, a je to fakt mňamka!!Přeji dobrou chuť!

  • Alena Petráková
    Alena Petráková |

    24. 3. 2007 15:22

    Dnes jsem pekla bebe řezy a musím říci, že je to opravdu mňamka :-)

  • Lada Kovářová
    Lada Kovářová |

    24. 3. 2007 12:36

    Když si přečtete komentář paní Povolné, autorky fotografie dozvíte se, že ..."přidala jsem lžíci kakaa,máme rádi tmavá těsta..."

  • Radka
    Radka |

    24. 3. 2007 12:28

    Na obrázku to vypadá dobře, jen nechápu, jak může z mouky, cukru, vajec a pr. do .peč. vzniknout tmavý korpus. Ještě jsem to nezkoušela a toto mě odrazuje.

  • Blažena Halušková
    Blažena Halušková |

    12. 2. 2007 10:35

    Tak v sobotu jsem je spáchala a u rodiny slavila veliký úspěch. Za "jedna".

  • Adéla Najmanová
    Adéla Najmanová |

    9. 11. 2006 16:48

    Děkuji za odpověď! Měla bych ale ještě jednu otázku: Kolik balíčků na plech 30x40 budu potřebovat?

  • Hana Rožníčková
    Hana Rožníčková |

    8. 11. 2006 19:40

    Určitě budou na tu velikost stačit, mám ten samý recept, Díky za připomenutí, brzy je také udělám. Jsou moc dobré.

  • Adéla Najmanová
    Adéla Najmanová |

    8. 11. 2006 19:30

    Řezy vypadají moc dobře! Chtěla bych je zkusit, ale máme jen plech o velikosti 30x40. Budou řezy z uvedených ingrediencí na tento plech stačit?

  • Helena Kalouskova
    Helena Kalouskova |

    15. 10. 2006 08:25

    řezy jsem vyzkoušela a jsou výborne dávam 1a diky za další recepty

  • Ňuška
    Ňuška |

    13. 9. 2006 07:32

    Řezy jsem vyzkoušela a jsou moc vynikající. Určitě je budu dělat hodně často, protože jsou zároveň jednoduché a levné. Díky za recept!!!

  • Vendula Strakošová
    Vendula Strakošová |

    22. 8. 2006 12:04

    Sice moc ráda nepeču, spíš vařím, ale recept mi přišel zajímavý a né moc složitý, navíc si ho opravdu můžete přizpůsobit svým chutím (jinou polevu, jiný puding). Udělala jsem ho na pouť jako zákusek a všem moc chutnal.

  • misa marsikova
    misa marsikova |

    15. 8. 2006 17:39

    Minulý týden jsem to vyzkoušela a přinesla holkám do práce.Hned se snědly.Dnes mi říkaly abych upekla zas.Výýýýbornééé..

  • misa marsikova
    misa marsikova |

    10. 8. 2006 09:17

    Dneska potrebuji upéct něco výborného na oslavu.Dám na Váš recept.Už se moc těším,co to bude za mnamku.Dám vědět,jaký byl uspěch.

  • Libuše Bakajová
    Libuše Bakajová |

    20. 5. 2006 23:18

    Místo BeBe sušenek jsem nakrájela jahody,pokladla na puding a na to dala ušlehané 2 šlehačky smíchané se zakysanou smetanou mírně oslazenou.Do šlehačky jsem dala 2 ztužovače. Navrch jsem to postrouhala tatrankou.Bylo to výborné a hlavně mohlo se to hned po vychlazení krájet a jíst .Opravdu doporučuji*****

  • Lucka H.
    Lucka H. |

    28. 4. 2006 11:03

    Tento recept se u nás dělá už hodně dlouho a pokaždé se po něm okamžitě zapráší. A radím, rumem nešetřete-řezíky jsou pak víc vláčné...prostě mňam

  • Erinka
    Erinka |

    28. 4. 2006 10:18

    Naše rodina si bohužel taky moc nepochutnala, i když jsme menšina, jak tak koukám:-) Přišlo nám to taky moc syté a těžké.........

  • Lenka F.
    Lenka F. |

    23. 4. 2006 12:51

    Úplně úžasné ... pekla jsem poprvé minulou neděli,přijeli rodiče na návštěvu ... jen se po tom zaprášilo ... musela jsem schovat manželovi :-)) Včera jsem pekla další a už skoro není ... opravdu super !!! Dávám za 1* .Výborné, doporučuji všem.

  • Markéta
    Markéta |

    16. 4. 2006 19:57

    Musím bohužel napsat, že mi tyto řezy neučarovaly. Těsto bylo hodně cítit po vajíčkách a celé to bylo velmi syté a těžké. Nicméně rodina si pochvalovala:-) Tak nevím.

  • Jana Tomčíková
    Jana Tomčíková |

    16. 4. 2006 08:23

    Včera jsem řezy pekla, musím dát velikou 1!Řezy jsou lahodné, jemné, lehké, prostě vynikající!Přes noc se krásně rozležely.Do polevy jsem dala cukr moučka a lžíci sádla,vanilkovým cukrem+cukrem moučka jsem přisladila pudink a do polevy jsem dala potom méně cukru.Výborné!!!Jinak jsem pekla na 180 stupňů přesně 15 minut.Pro Lucku - piškot je upečený když už se nelepí na papír a jde dobře oddělit, je narůžovělý.

  • Stáňa Jindrová
    Stáňa Jindrová |

    14. 4. 2006 23:03

    Opravdu vynikající recept, udělala jsem řezy jen z poloviční dávky na malinký pekáček, protože velký plech se u nás málokdy sní, a málem jsme se pak o ně poprali... :-)

  • Martina Stavková
    Martina Stavková |

    14. 4. 2006 15:15

    Já dávám do polevy cukr krupici a také se mi rozpustí. A peču na 200 stupňů asi 7 minut. Jinak souhlasím s názorem, že řezy jsou nejlepší druhý den. Bohužel u nás skoro nikdy tak dlouho nevydrží.

  • Lenka Zavřelová
    Lenka Zavřelová |

    11. 4. 2006 10:42

    Pekla jsem na 180 stupňů asi 12-15 minut. Zkuste pak píchnout špejlí, pokud bude suchá, mělo by být hotovo. Na povrchu malinko zhnědne.

  • Lucka
    Lucka |

    10. 4. 2006 13:36

    A jak dlouho a na kolik stupňů pečete?

  • Lenka Zavřelová
    Lenka Zavřelová |

    10. 4. 2006 10:02

    Dělala jsem na plechu 30 x 40 cm s vyšším okrajem. Používám ho na všechny koláče a řezy. Tento recept je opravdu dobrý a celkem rychlý.A na druhý den ještě lepší. Do polevy dejte raději cukr moučka.

  • Lucka
    Lucka |

    10. 4. 2006 09:31

    Na jak velkém plechu to pečete? Alespoň přibližné rozměry. Jsem začátečník a chtěla bych tyto řezy vyzkoušet.

  • Jindra, Plzeň
    Jindra, Plzeň |

    3. 4. 2006 21:44

    Je to opravdu výborný moučník, dávám do podinku, ještě než ho pokladu sušenkami, buď kompotované broskve, nebo ananas a nebo v sezóně čerstvé jahody. VÝBORNÉ a osvěžující.

  • Ivana K.
    Ivana K. |

    3. 4. 2006 15:59

    Mňamka! Souhlasím s moučkovým cukrem do polevy. Vyzkoušela jsem radu paní Lenky Zajícové a dala marmeládu a meruňky a do rána mi 3/4 plechu zmizelo. Nikdo se nechtěl přiznat kdo to zblajzl.

  • lerwick urbani
    lerwick urbani |

    27. 3. 2006 18:21

    moc dobre, nemuzu ani myslet na ten recept, sbihaji se mi sliny

  • Lenka Zavřelová
    Lenka Zavřelová |

    24. 3. 2006 22:53

    Řezy jsou opravdu moc dobré,určitě zopakuji.Jen jsem měla stejný problém jako p.Nádvorníková-krystal v polevě skřípal mezi zuby.Přestože jsem dodržela radu dle anonyma a míchala na plotně do roztrhání těla,krystalky zůstaly.Takže příště asi cukr moučka-jinak super.

  • Jana Povolná
    Jana Povolná |

    21. 3. 2006 17:53

    vynikající...přidala jsem lžíci kakaa,máme rádi tmavá těsta,a be-be jsem omáčela v silné kávě s rumem a poleva z čokolády na vaření.....a je půl plechu pryč ... skoro všechno jsem to slupla já sama.... :-) 1*

  • Zuzana Bugárová
    Zuzana Bugárová |

    19. 3. 2006 13:58

    Tento koláč je supeeeeeeeeeeeeer. Vsetkym nam chuti

  • Martina Stávková
    Martina Stávková |

    8. 3. 2006 08:40

    Je to opravdu výdorné. Hned druhý den jsem musela udělat další plech. Dávám 1. Martina

  • Monana
    Monana |

    1. 2. 2006 11:33

    Fakt moc dobré a docela rychlé

  • Lenka Zajícová
    Lenka Zajícová |

    6. 1. 2006 14:57

    Je to výborný moučník a je u nás rychle pryč. Těsto jsem zkusila pomazat tenkou vrstvou marmelády na to zavařené meruňky, potom krém a BeBe - výsledek super, všem chutnalo. Je to osvěžující.

  • Micka k.
    Micka k. |

    26. 12. 2005 07:12

    Tak to je opravdu bomba....moooc dobroučké. Chutnalo opravdu všem, dávám jedničku!

  • Anonym
    Anonym |

    12. 12. 2005 14:12

    Martino Nádvorníková: ten cukr v té polevě se musí nechat rozpustit, což není problém, když se poleva nechá chvilku na plotně.

  • Martina Nádvorníková
    Martina Nádvorníková |

    9. 12. 2005 16:02

    Tak tohle chutnalo i synovi, který normálně pudink odmítá. Je to vynikající a když se to nechá pár dní v lednici, krásně ty vrstvy navzájem prostoupí. Jen budu muset příště zvolit nějakou jinou technologii polevy, cukr krystal poněkud skřípal mezi zuby.

  • Markéta
    Markéta |

    8. 12. 2005 11:34

    Uděluji jedničku, báječné. Manžel byl velmi spokojen. Konečně si pochutnal na mokré buchtě :-) Ale pro příště mu tam musím do krému přidat cukr. Je víc na sladké

  • Eva
    Eva |

    1. 12. 2005 10:39

    Myslím, že Be-Be lze nahradit jakýmikoliv (sladkými) neplněnými máslovými sušenkami, pokud možno tenčími a čtverharnnými (aby šly naskládat vedle sebe). Asi by ani nevadilo, pokud by byly kakaové

  • Anonym
    Anonym |

    30. 11. 2005 08:20

    Alia: Nahradit Be-Be? Tak to vážně nevím jakými sušenkami. Jak jsem koukala na složení Be-Be, tak by Ti nepomohlo ani to, jsou tam samé emulgátory a tak. Pokud chceš, mohu Ti opsat složení z balíčku sušenek, ale myslím, že Ti to nebude k ničemu. Napadly mě akorát máslové sušeny Club, ale ty jsou zase poměrně tlusté. Musela by jsi je asi hodně napmočit do rumu :o))

  • Alia
    Alia |

    26. 11. 2005 08:33

    Kterymi jinymi susenkami by sly ty BeBe nahradit? Nejakymi maslovymi? Prosim poradte, u nas je nesezenu. Nebo prosim o slozeni tech susenek, mozna bych sehnala neco podobneho. Moc diky za radu.

  • Kateřina Jará
    Kateřina Jará |

    23. 11. 2005 14:35

    Dnes jsem tento recept vyzkoušela a je fakt dobrý.Hned ho posílám kolegyni,která také ráda peče a zkouší nové recepty.

  • míla Nedvědová
    míla Nedvědová |

    22. 11. 2005 10:09

    Moc dobré, ale máááálo.

  • skolacka
    skolacka |

    21. 11. 2005 08:34

    do tý polevy fakt cukr krystal? Zkoušela jsem to 2x a pokaždý mi tam ten cukr zůstal nerozpuštěnej :-(

  • JD
    JD |

    13. 11. 2005 22:17

    Já mám nejraději čokoládovou polevu jen z čokolády na vaření a kousku 100% tuku - do mikrovlnky a je to . Jinak recept znám a sklízí také úspěchy...

  • Irma Hlávková
    Irma Hlávková |

    7. 11. 2005 09:54

    Jedním slovem vynikající a u nás několit let hodně vyžadovaný moučník...ale stašně rychle zmizí...1*

  • Petulka Pokorná
    Petulka Pokorná |

    6. 11. 2005 10:02

    Nejprve utřeš celá vejce s cukrem a pak přidáváš mouku a prášek do pečiva.Ale je několik variant,takže možná i s tím sněhem by to šlo.Ale já to dělám takto, sice ze tří vajec a je to paráda. Fakt moc dobrý.Dělám to dost často a všem opravdu moooc chutná.Tak přeji dobrou chuť.

  • Bára
    Bára |

    5. 11. 2005 23:14

    mají se ingredience na těsto smíchat najednou, nebo udělat zvlášť bílky a cukr utřít s vejci, jako na klasický piškot???Děkuji za odpověď.

  • li li
    li li |

    5. 11. 2005 16:40

    Tento recept je vynikající. Vždy sníme ještě týž den.Sušenky máčím v čaji s hodně rumem.

  • MM
    MM |

    5. 11. 2005 15:07

    Tento recept znám, je vynikající. Je toho hodně, ale vždycky je brzy všechno pryč.