Autor:

Řezy s černým rybízem

60 minut PT0H60M
Ingredience
Palmarín 250 g
Moučkový cukr 200 g
Vejce 5 ks
Polohrubá mouka 300 g
Prášek do pečiva 1/2 balíček
Citron 1 ks
Mléko 1 dl
Černý rybíz
čerstvý nebo mražený
600 g
Cukr krupice 250 g
Sůl 1 špetka
Řezy s černým rybízem

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Řezy

Palmarín, práškový cukr, vanilkový cukor, vaječné žloutky a kůru z citronu vymícháme do pěny, přidáme mouku s přimíchaným práškem do pečiva a mléko, tolik, aby se těsto dalo pěkně rozetřít na vymaštěný a moukou posypaný plech.
Rozetřené těsto hustě posypeme čerstvým, nebo mraženým ovocem. Pečeme při 190°C do poloupečení.

Mezitím si vyšleháme sníh z 5 vaječných bílků, krupicového cukru, špetky soli a šťávy z jednoho citrónu. Poloupečené těsto vyndáme, naneseme naň sníh z vaječných bílků a vrátíme dopéct. Pečeme do zezlatnutí pěny.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Sýrové koláčky se salsou Podzimní vegetariánské menu Články z

Komentáře k receptu: Řezy s černým rybízem

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě
Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit? Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit?
Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web