Autor:

Reveňové řezy

Snadné
Těsto:
Polohrubá mouka 300 g
Cukr krupice 100 g
Rostlinný olej 6 lžíce
Mléko 1,5 dl
Vejce 2 ks
Prášek do pečiva 1 balíček
Vanilkový cukr 1 balíček
Náplň:
Reveň
nakrájená
 
Zálivka:
Vejce 2 ks
Vanilkový cukr 2 ks
Hera 100 g

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Řezy

Nejdříve ušleháme vejce s cukrem, přidáme olej a postupně zašleháme mouku s práškem do pečiva a mléko. Těsto rozetřeme na vymazaný a vysypaný plech, poklademe nakrájenou revení a zalijeme rozpuštěnou zchladlou Herou, rozšlehanou s vejci a cukrem. Pečeme v předehřáté troubě asi 30 minut dozlatova.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Perníkový dort Království z perníku Články z

Komentáře k receptu: Reveňové řezy

Komentáře

  1. Simírka :o)   03.05.2008 | 18:15 | reagovat |

    Tyto řezy jsem již dělala poněkolikráte - dnes jsem zkusila obměnu. Rebabr.jsem prosypala skořicí s trochou krystalu a je to mňamka! :-)

  2. Eva Ilčíková   15.04.2007 | 11:11 | reagovat |

    Premiéra tohoto moučníku má u nás obrovský úspěch.Recept je jednoduchý ,rychlý a výsledekvelice osvěžující moučník z"aktuální" nabídky"co dala zahrada".Do zálivky jsem přidala trošku skořice,příště zkusím k syrové reveni-"rebarboře"přimíchat hrozinky a trošku mletých vlašských ořechů.Vřele doporučuji,výborný recept.

  3. Mirka Hrubá   21.06.2006 | 18:55 | reagovat |

    Mám tu reveň nějak prosypat cukrem? Nebude to kyselé? díky

  4. Jaroslava Oumarová   19.06.2006 | 7:32 | reagovat |

    Reveň se nemusí vařit, ale já ji spařuji přelitím vařící vodou. Nemá pak v sobě tolik kyselin:-)

  5. Tereza Jarčušková   19.06.2006 | 6:50 | reagovat |

    Reveň sa dáva surová, obsahuje veľa vody, ona sa pekne do mäkka upečie.

1 2 3 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web