Autor:

Řeřichový ocet

Snadné
Ingredience
Řeřicha
květ - vždy stejné barvy
1 hrnek
Ocet
kvalitní
3 hrnek
Bylinky
dle vlastního výběru - větvička
1 ks

Postup přípravy:

Umyté a osušené květy vložíme do sterilizované sklenice a přelejeme octem. Necháme odležet dva týdny na tmavém místě (zabarví se nám podle barvy květů). Přecedíme do sterilizované láhve a vložíme větvičku bylinky. Necháme ještě uležet. Řeřicha dodá jemný nádech ořechů. Výborné na saláty, nakládání ryb a masa a v pěkné láhvi atraktivní dárek.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Řeřichový ocet

Komentáře

  1. Jaroslava Oumarová   11.05.2006 | 11:23 | reagovat |

    Pěkný nápad, děkuji. Dělám různé bylinkové octy, s estragonovým mj. vyháním červotoče ze starého nábytku na chalupě:-))))))

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit 10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit
Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý
Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy! Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web