Autor:

Řeřichový ocet

Snadné
Ingredience
Řeřicha
květ - vždy stejné barvy
1 hrnek
Ocet
kvalitní
3 hrnek
Bylinky
dle vlastního výběru - větvička
1 ks

Postup přípravy:

Umyté a osušené květy vložíme do sterilizované sklenice a přelejeme octem. Necháme odležet dva týdny na tmavém místě (zabarví se nám podle barvy květů). Přecedíme do sterilizované láhve a vložíme větvičku bylinky. Necháme ještě uležet. Řeřicha dodá jemný nádech ořechů. Výborné na saláty, nakládání ryb a masa a v pěkné láhvi atraktivní dárek.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)

Komentáře k receptu: Řeřichový ocet

Komentáře

  1. Jaroslava Oumarová   11.05.2006 | 11:23 | reagovat | závadný

    Pěkný nápad, děkuji. Dělám různé bylinkové octy, s estragonovým mj. vyháním červotoče ze starého nábytku na chalupě:-))))))

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

8 věcí, na které se musíte zeptat partnera dřív, než si ho vezmete 8 věcí, na které se musíte zeptat partnera dřív, než si ho vezmete
Natálie Kotková vyhrála video blogerku roku a už letí do Washingtonu Natálie Kotková vyhrála video blogerku roku a už letí do Washingtonu
Jak se postarat o vánoční stromek, aby dlouho vydržel Jak se postarat o vánoční stromek, aby dlouho vydržel
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web