Autor:

Řeřichová polévka

Střední
Ingredience
Máslo  
Hladká mouka  
Masox  kostka
Řeřicha  
Rohlík  
Voda  

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Na másle osmahneme mouku(uděláme jíšku), poté přídáme 0,5 litru vody a kostku masoxu. Přivedeme k varu, minutu povaříme a přidáme čerstvou, nasekanou řeřichu (1 hrst, klidně i více, dle chuti). Dále už nevaříme, pouze necháme přejít varem.

Mezitím si na pánvy osmahneme na malé kostičky nakrájený rohlík. Těsně před podáváním přidáme do talíře několik polévkových lžic smažených „houstiček“.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 2x)
Reklama
Banica Ochutnejte Bulharsko Články z

Komentáře k receptu: Řeřichová polévka

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Podobné recepty

žádné recepty

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Vyzkoušeno před kamerou: Pudrové oční linky a skvělý pleťový rozjasňovač Vyzkoušeno před kamerou: Pudrové oční linky a skvělý pleťový rozjasňovač
VIDEO: Toužíte před Vánoci vypadat uvolněně a krásně? Objevte nový chrám krásy VIDEO: Toužíte před Vánoci vypadat uvolněně a krásně? Objevte nový chrám krásy
Máte často modřiny? Banalita, nebo velmi vážné onemocnění? Máte často modřiny? Banalita, nebo velmi vážné onemocnění?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web