Autor:

Rendlíkové hovězí maso s bramborem

60 minut PT0H60M
Snadné
Porce: 6
Ingredience
Hovězí maso
nakrájet na kousky
1 kg
Mrkev
nakrájet na kostky
1 šálek
Řapíkatý celer
nakrájet na proužky
1 šálek
Cibule 1 šálek
Brambory
nakrájet na kostičky
2 kg
Rostlinný olej 2 lžíce
Hladká mouka 1,5 lžíce
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Ostatní, Pro děti

Kousky hovězího masa obalíme v mouce a opečeme na oleji. Zalijeme malým množstvím teplé vody nebo vývarem a dusíme doměkka. Zvlášť orestujeme na cibulce mrkev, celer, brambory, zalijeme vodou a vaříme 10 minut. Zeleninu přidáme k téměř měkkému masu a dusíme společně asi 10 minut, až jsou brambory měkké.
Mírně osolíme a podáváme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 3 x
2
4 3 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 2 (hodnoceno 3x)

Komentáře k receptu: Rendlíkové hovězí maso s bramborem

Komentáře

  1. Anonym   24.11.2005 | 17:24 | reagovat | závadný

    mńam

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
Čeká vás velká láska? Na Vánoce si ji můžete přičarovat! Čeká vás velká láska? Na Vánoce si ji můžete přičarovat!
Cukroví z bílků: Jak nejlépe využít zbytky z pečení Cukroví z bílků: Jak nejlépe využít zbytky z pečení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web