Autor:

Rendlíkové hovězí maso s bramborem

60 minut PT0H60M
Snadné
Porce: 6
Ingredience
Hovězí maso
nakrájet na kousky
1 kg
Mrkev
nakrájet na kostky
1 šálek
Řapíkatý celer
nakrájet na proužky
1 šálek
Cibule 1 šálek
Brambory
nakrájet na kostičky
2 kg
Rostlinný olej 2 lžíce
Hladká mouka 1,5 lžíce
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Ostatní, Pro děti

Kousky hovězího masa obalíme v mouce a opečeme na oleji. Zalijeme malým množstvím teplé vody nebo vývarem a dusíme doměkka. Zvlášť orestujeme na cibulce mrkev, celer, brambory, zalijeme vodou a vaříme 10 minut. Zeleninu přidáme k téměř měkkému masu a dusíme společně asi 10 minut, až jsou brambory měkké.
Mírně osolíme a podáváme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 3 x
2
4 3 5 1

Komentáře k receptu: Rendlíkové hovězí maso s bramborem

Komentáře

  1. Anonym   24.11.2005 | 17:24 | reagovat |

    mńam

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 typů oblečení, kterých byste se měla okamžitě zbavit! 5 typů oblečení, kterých byste se měla okamžitě zbavit!
Gábi se nebojí zeptat: Jak uspokojit rukou muže lépe, než to dovede on sám? Gábi se nebojí zeptat: Jak uspokojit rukou muže lépe, než to dovede on sám?
Hubnutí a oxytocin: Proč se zamilovaným a spokojeným lidem hubne líp? Hubnutí a oxytocin: Proč se zamilovaným a spokojeným lidem hubne líp?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web