Autor:

Rejžovka

Střední
Ingredience
Rýže 1 hrst
Voda 1,5 l
Zeleninový vývar
nemusí být
1 kostka
Olivový olej  
Hladká mouka 2 lžíce
Česnek 4 stroužek
Pepř mletý  
Petrželka  

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Do hrnce dáme vařit vodu a přidáme propláchnutou rýži a bujón nebo sůl. Když se začne polévka vařit, z oleje a mouky uděláme světlou jíšku a přidáme do polévky. Vaříme, až se rýže trochu rozvaří, asi půl hodiny. Nakonec přidáme česnek - utřený nebo na plátky dle libosti, pepř a čerstvou petrželku.

Polévka je rozvařenou rýží a jíškou docela hustá, ale nám to moc chutná.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
5
1 1 5 1
Reklama
Banica Ochutnejte Bulharsko Články z

Komentáře k receptu: Rejžovka

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 typů oblečení, kterých byste se měla okamžitě zbavit! 5 typů oblečení, kterých byste se měla okamžitě zbavit!
Gábi se nebojí zeptat: Jak uspokojit rukou muže lépe, než to dovede on sám? Gábi se nebojí zeptat: Jak uspokojit rukou muže lépe, než to dovede on sám?
Hubnutí a oxytocin: Proč se zamilovaným a spokojeným lidem hubne líp? Hubnutí a oxytocin: Proč se zamilovaným a spokojeným lidem hubne líp?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web