Autor:

Rejžovka

Střední
Ingredience
Rýže 1 hrst
Voda 1,5 l
Zeleninový vývar
nemusí být
1 kostka
Olivový olej  
Hladká mouka 2 lžíce
Česnek 4 stroužek
Pepř mletý  
Petrželka  

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Do hrnce dáme vařit vodu a přidáme propláchnutou rýži a bujón nebo sůl. Když se začne polévka vařit, z oleje a mouky uděláme světlou jíšku a přidáme do polévky. Vaříme, až se rýže trochu rozvaří, asi půl hodiny. Nakonec přidáme česnek - utřený nebo na plátky dle libosti, pepř a čerstvou petrželku.

Polévka je rozvařenou rýží a jíškou docela hustá, ale nám to moc chutná.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
5
1 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 5 (hodnoceno 1x)
Reklama
Jarní špenátová polévka s čerstvými květy Recept na víkend: Jarní špenátová polévka s čerstvými květy Články z

Komentáře k receptu: Rejžovka

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Horoskop na další týden: Tygry čeká nabitý týden, Psy úspěch v práci Horoskop na další týden: Tygry čeká nabitý týden, Psy úspěch v práci
Nejkrásnější vánoční stromečky z celého světa: Nalaďte se na sváteční atmosféru! Nejkrásnější vánoční stromečky z celého světa: Nalaďte se na sváteční atmosféru!
Svatby roku 2016: Gregorovi, Marie Rottrová i Aleš Brichta Svatby roku 2016: Gregorovi, Marie Rottrová i Aleš Brichta
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web