Autor:

Ředkvičková polévka

Snadné
Ingredience
Ředkvička 1 svazek
Máslo  
Masox
Maggi - zlatý hovězí
1 ks
Pepř mletý 1 špetka
Muškátový oříšek 1 špetka
Smetana 1 dl
Česnek 3 stroužek
Chleba  
Olej  
Hladká mouka 3 lžíce
Petrželka 1 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Ředkvičky nakrájíme na kolečka nebo půlkolečka (podle velikosti) a krátce osmahneme na másle. Poté přidáme 3 vrchovaté lžíce hladké mouky a orestujeme. Zředíme vodou nebo vývarem (cca 1-1,5 l), přidáme bujón a trošku soli nebo podravky a povaříme do měkka. Na závěr zjemníme 1 dcl smetany ke šlehání, přidáme strouhaný muškátový oříšek, prolisovaný česnek (množství dle chuti) a drcený pepř.

Na pánvi opečeme starší chleba nakrájený na kostky. Na talíři zdobíme nasekanou petrželkou a vložíme opečené kousky chleba.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Reklama
Banica Ochutnejte Bulharsko Články z

Komentáře k receptu: Ředkvičková polévka

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle! Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle!
Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli
Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web