Autor:

Řecký chléb s ovčím sýrem

Střední
Ingredience
Ovesné otruby 50 g
Hladká mouka 500 g
Ovčí sýr
(nebo balkánský)
150 g
Olivový olej 5 lžíce
Sůl 1 lžička
Droždí
čerstvé
21 g
Mléko
vlažné
325 ml

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Pečivo

Smícháme otruby s většinou hladké mouky, nastrouháme sýr a přilijeme k němu olivový olej a mírně přisolíme.

Potom sýr přidáme do misky s moukou a otrubami, přidáme kvásek z mléka a droždí a promícháme.

Potom těsto vyndáme na vál a pořádně propracujeme. Necháme těsto 30 minut kynout na teplém místě a poté ho znovu propracujeme. Dáváme ho do vymazané formy, přikryjeme mikrotenovou folií a necháme ještě 30 minut kynout a poté ho dáme péct.

Pečeme na střední příčce v troubě a na spodní příčku dáme hrnec s vodou při 180 °C asi 30 minut.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Těstovinová rýže s krevetami Originální italské večeře od pondělí do pátku Články z

Komentáře k receptu: Řecký chléb s ovčím sýrem

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Velký test řasenek v ceně od 250 do 450 korun: Která je nejlepší? Velký test řasenek v ceně od 250 do 450 korun: Která je nejlepší?
Vodka s klobásou nebo sprej na astma: Jaké šílené diety lidé drží? Vodka s klobásou nebo sprej na astma: Jaké šílené diety lidé drží?
Český design: Téměř nezničitelné kabelky z bezpečnostních pásů Český design: Téměř nezničitelné kabelky z bezpečnostních pásů
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web