Autor:

Řecký chléb s ovčím sýrem

Střední
Ingredience
Ovesné otruby 50 g
Hladká mouka 500 g
Ovčí sýr
(nebo balkánský)
150 g
Olivový olej 5 lžíce
Sůl 1 lžička
Droždí
čerstvé
21 g
Mléko
vlažné
325 ml

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Pečivo

Smícháme otruby s většinou hladké mouky, nastrouháme sýr a přilijeme k němu olivový olej a mírně přisolíme.

Potom sýr přidáme do misky s moukou a otrubami, přidáme kvásek z mléka a droždí a promícháme.

Potom těsto vyndáme na vál a pořádně propracujeme. Necháme těsto 30 minut kynout na teplém místě a poté ho znovu propracujeme. Dáváme ho do vymazané formy, přikryjeme mikrotenovou folií a necháme ještě 30 minut kynout a poté ho dáme péct.

Pečeme na střední příčce v troubě a na spodní příčku dáme hrnec s vodou při 180 °C asi 30 minut.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Bylinková polévka s fialkovými listy v těstíčku Jarní menu dozelena Články z

Komentáře k receptu: Řecký chléb s ovčím sýrem

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Vyzkoušeno před kamerou: Pudrové oční linky a skvělý pleťový rozjasňovač Vyzkoušeno před kamerou: Pudrové oční linky a skvělý pleťový rozjasňovač
VIDEO: Toužíte před Vánoci vypadat uvolněně a krásně? Objevte nový chrám krásy VIDEO: Toužíte před Vánoci vypadat uvolněně a krásně? Objevte nový chrám krásy
Máte často modřiny? Banalita, nebo velmi vážné onemocnění? Máte často modřiny? Banalita, nebo velmi vážné onemocnění?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web