Řecký biftek s rýží

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
90 minut
neuvedeno
neuvedeno
autor: Ladia

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      plátek hovězí svíčková
    • 30
      g slanina
    • 1
      ks cibule
    • 4
      ks rajčata
    • 2
      ks paprika
    • 0,5
      lžička kari
    • sůl
    • 1
      šálek rýže
    • pepř mletý
    • 4
      lžíce kečup - jemný

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Slaninu nakrájíme na kostičky a osmažíme na ní plátky masa. Maso vyjmeme a udržujeme v teple.
2
Přidáme drobně nasekanou cibuli, nakrájená rajčata a papriky. Promícháme s kari kořením, mírně osolíme a dusíme.
3
Přimícháme dušenou rýži a opět promícháme. Bifteky osolíme a opepříme.
4
Porce rozdělíme na talíře a bifteky jemně pokapeme kečupem.
Zařazení: Maso Hovězí

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.