Ražniči v kastrůlku

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • vepřová krkovice
    • anglická slanina
    • měkký salám
    • cibule
    • rajský protlak
    • máslo
    • pepř mletý
    • paprika - sladká
    • sůl Doporučuji více masa

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na dno kastrůlku vložíme kousek másla velikosti vlašského ořechu. Maso nakrájíme na menší řízky, mírně naklepeme,opepříme a položíme na máslo. Zaskládáme hojně (čím více, tím lépe)cibulí nakrájenou podélně na proužky. Pokračujeme plátky slaniny.
2
Rajský protlak dochutíme solí, pepřem a paprikou a tímto "jedem" potřeme plátky slaniny. Dále salám. V tomto pořadí pokračujeme a končíme masem. Mírně podlejeme vodou a pečeme asi na 200 °C cca 40 minut.
Zařazení: Maso Vepřové Uzeniny
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Gábina H
    Gábina H |

    16. 4. 2009 12:22

    Stejný recept jako Kastrůlkové ražniči

  • Iveta Janatová
    Iveta Janatová |

    24. 2. 2009 10:44

    Tak jsem to vyzkoušela a musím říct:já osobně bych si dala kečup místo protlaku,ale manželovi to takto chutnalo.Měla jsem po ruce polský a krušnohorský salám a tak jsem to střídala s masem a ostatními surovinami.Zakončila jsem to salámem a bylo pikantní.Doporučuji vyzkoušet.