Autor:

Rassolnik z vepřového masa

150 minut PT0H150M
Střední
Ingredience
Vepřová plec 1/2 kg
Cibule
větší
1 ks
Brambory 3 ks
Mrkev 1 ks
Petržel 1 ks
Celer
kousek
 
Nakládané okurky
větší
5 ks
Smetana na vaření 200 g
Olej  
Sůl  
Pepř mletý  

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Cibulku orestujeme na oleji a přidáme na kostky nakrájené vepřové maso. Po zatáhnutí osolíme, opepříme a zalejeme vodou. Vaříme do změknutí masa.
Potom přidáme na kostky nakrájené brambory, až jsou měkké, strouhanou kořenovou zeleninu a nakonec nahrubo nastrouhané kyselé okurky.
Chvilku povaříme, přilejeme smetanu, necháme přejít varem, dochutíme a můžeme podávat.

TIP: Pokud nemáme moc masa, přidáme vepřové kosti, aby byl vývar silnější.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Tradiční menu Nejlepší vánoční recepty: Menu na Štědrý večer [Vánoce 2015] Články z

Komentáře k receptu: Rassolnik z vepřového masa

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Potraviny, které spalují kalorie! Můžete jíst a zároveň hubnout? Potraviny, které spalují kalorie! Můžete jíst a zároveň hubnout?
Emma Watson prožívá noční můru, je totálně pod kontrolou Toma Hankse Emma Watson prožívá noční můru, je totálně pod kontrolou Toma Hankse
Těhotné a kojící ženy - jaké látky, vitamíny a minerály jsou potřebné? Těhotné a kojící ženy - jaké látky, vitamíny a minerály jsou potřebné?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web