Autor:

Rajský fenykl

Snadné
Ingredience
Fenykl 4 ks
Rajčatové pyré
muze byt protlak
6 lžíce
Polohrubá mouka  
Olivový olej  
Sůl  
Rajský fenykl

Postup přípravy:

Fenykly zbavíme natě a vnějších tvrdých listů a nakrajíme podélně na osminky. Vložíme do vařící osolené vody a vaříme po dobu 5 minut. Slijeme a jemne osušíme. Obalíme v mouce a osmažíme do zlatova na oleji, poté přidáme pyré, jemné promícháme, případně dosolíme, necháme asi 3 minuty smažit a můžeme podávat. Podáváme samostatně s čerstvým pečivem nebo jako přílohu. Případně opepříme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Bramborový salát 3x jinak: Klasický, s chilli nebo s avokádem Články z

Komentáře k receptu: Rajský fenykl

Komentáře

  1. Pavlínka   02.01.2014 | 19:53 | reagovat |

    Moc dobrý, chutnalo a chválím. <3 <3 <3

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit 10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit
Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý
Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy! Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web