Autor:

Rajský fenykl

Snadné
Ingredience
Fenykl 4 ks
Rajčatové pyré
muze byt protlak
6 lžíce
Polohrubá mouka  
Olivový olej  
Sůl  
Rajský fenykl

Postup přípravy:

Fenykly zbavíme natě a vnějších tvrdých listů a nakrajíme podélně na osminky. Vložíme do vařící osolené vody a vaříme po dobu 5 minut. Slijeme a jemne osušíme. Obalíme v mouce a osmažíme do zlatova na oleji, poté přidáme pyré, jemné promícháme, případně dosolíme, necháme asi 3 minuty smažit a můžeme podávat. Podáváme samostatně s čerstvým pečivem nebo jako přílohu. Případně opepříme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Salát z červeného zelí se švestkami Zelí, celer, sýr a mák - lahodné podzimní suroviny pro váš stůl Články z

Komentáře k receptu: Rajský fenykl

Komentáře

  1. Pavlínka   02.01.2014 | 19:53 | reagovat | závadný

    Moc dobrý, chutnalo a chválím. <3 <3 <3

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 potravin, které snižují nadýmání a pomůžou při hubnutí 10 potravin, které snižují nadýmání a pomůžou při hubnutí
Celebrity na síti: Verešová připálila cukroví a Jandová tančí s dcerkou Celebrity na síti: Verešová připálila cukroví a Jandová tančí s dcerkou
Tyhle věci nikdy nedělejte během sexu! Tyhle věci nikdy nedělejte během sexu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web