Autor:

Rajská polévka z Polska

Střední
Ingredience
Mrkev  
Kořen petržele  
Sůl  
Pepř mletý  
Polévkové koření  
Smetana 1 ks
Rajský protlak 4 ks
Kostra
kuřecí nebo hovězí vývar
 
Voda 2 l
Na zavářku
Vejce
a tolik hrubé mouky, dokud neuděláte hodně tvrdé těsto, které půjde lehce strouhat
 

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Dáme vařit kosti a zeleninu ,osolíme okořeníme. Po uvaření procedíme a do vývaru přidáme protlaky a smetanu, necháme vařit, mezitím si připravíme strouhání, které na hrubém struhadle nastrouháme do polévky. Ještě chvíli vaříme, dokud strouhání nezměkne.

Místo této zavářky můžeme dát nějaké malé těstoviny. Tato polévka je příjemně navinulá.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Strapačky s kysaným zelím a uzeným Tradiční slovenská kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Rajská polévka z Polska

Komentáře

  1. Simča Sládková   03.04.2007 | 21:48 | reagovat |

    Slovo "navinulý" znám ve významu "lehce nakyslý".

  2. Anonym   03.04.2007 | 16:38 | reagovat |

    co je to navinulá?

  3. Monika   09.08.2006 | 15:37 | reagovat |

    Smetana se dává sladká protože je to dost kyselé od toho protlaku.

  4. Nela   08.08.2006 | 22:09 | reagovat |

    Vas recept me zaujal chtela bych jen vedet jaka smetana do te polivky prijde

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný! Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web