Rajská polévka s masem alá čínská kuchařka 1987

Hodnocení:

Moje:

30 minut
6
porce

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g rajčata
    • 1,5
      l hovězí vývar
    • 100
      g mleté maso - vepřové
    • 2
      ks vejce
    • 1
      lžička cukr
    • 1
      špetka mletý kmín
    • 3
      lžíce solamyl (bramborový škrob)
    • 1
      lžíce olej
    • 0,5
      lžička sůl podle chuti

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso osmažte na pánvi na oleji, až ztmavne. Zasypte kmínem a sundejte z hořáku. Spařte a oloupejte rajčata, vložte do vývaru a dejte vařit na 10 minut. Pak vložte maso, cukr a solamyl rozmíchaný v troše vody. Polévku míchejte, než začne působit solamyl a polévka zhoustne a zesklovatí.
2
Do vařící se polévky přidejte vejce a lehce zamíchejte, aby se utvořily klasické trhance z vajíček. Hotovo. Už jenom servírovat a spapat. :)
Zařazení: Polévky

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.