Autor:

Rajská polévka s masem alá čínská kuchařka 1987

30 minut PT0H30M
Snadné
Porce: 6
Ingredience
Rajčata 500 g
Hovězí vývar 1,5 l
Mleté maso - vepřové 100 g
Vejce 2 ks
Cukr 1 lžička
Mletý kmín 1 špetka
Solamyl (bramborový škrob) 3 lžíce
Olej 1 lžíce
Sůl
podle chuti
1/2 lžička

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Maso osmažte na pánvi na oleji, až ztmavne. Zasypte kmínem a sundejte z hořáku. Spařte a oloupejte rajčata, vložte do vývaru a dejte vařit na 10 minut. Pak vložte maso, cukr a solamyl rozmíchaný v troše vody. Polévku míchejte, než začne působit solamyl a polévka zhoustne a zesklovatí.
Do vařící se polévky přidejte vejce a lehce zamíchejte, aby se utvořily klasické trhance z vajíček. Hotovo. Už jenom servírovat a spapat. :)

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Těstovinová rýže s krevetami Originální italské večeře od pondělí do pátku Články z

Komentáře k receptu: Rajská polévka s masem alá čínská kuchařka 1987

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Alergie na potraviny: Čím nahradíte mléko, ovoce nebo pšenici? Alergie na potraviny: Čím nahradíte mléko, ovoce nebo pšenici?
7 nejdivnějších věcí, které zažily zdravotní sestřičky při službě 7 nejdivnějších věcí, které zažily zdravotní sestřičky při službě
Adela Banášová s novým, opět mladším přítelem plánuje velkou rodinu Adela Banášová s novým, opět mladším přítelem plánuje velkou rodinu
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web