Autor:

Rajská omáčka tak trochu jinak

Ingredience
Vývar 1/2 l
Rajský protlak 80 g
Bobkový list  
Nové koření  
Sůl  
Ovesná mouka 3 lžíce
Hnědý cukr 2 lžička

Postup přípravy:

Do horkého vývaru dáme bobkový list,3 kuličky nového koření,trochu soli a hnědý cukr.Povaříme asi 10 minut.Potom v 1 dcl vody rozmícháme 3lžíce ovesné mouky a vmícháme. Vaříme dalších 10 minut. Podáváme s rýží, těstovinami nebo s knedlíkem spolu s plátkem masa,uzeninou nebo i sójovým plátkem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Těstoviny s mrkví a piniovými oříšky Mrkev: Oranžové kouzlo z kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Rajská omáčka tak trochu jinak

Komentáře

  1. Simča S.   17.07.2011 | 0:24 | reagovat |

    Nějak v popisu není, kdy dát ten protlak.... Ale bála bych se tohoto receptu, že to bude vodové.... Nevím, nezkoušela jsem,....

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web