Autor:

Rajská omáčka tak trochu jinak

Ingredience
Vývar 1/2 l
Rajský protlak 80 g
Bobkový list  
Nové koření  
Sůl  
Ovesná mouka 3 lžíce
Hnědý cukr 2 lžička

Postup přípravy:

Do horkého vývaru dáme bobkový list,3 kuličky nového koření,trochu soli a hnědý cukr.Povaříme asi 10 minut.Potom v 1 dcl vody rozmícháme 3lžíce ovesné mouky a vmícháme. Vaříme dalších 10 minut. Podáváme s rýží, těstovinami nebo s knedlíkem spolu s plátkem masa,uzeninou nebo i sójovým plátkem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Kysané zelí Oblíbená ingredience - kysané zelí. Vyzkoušejte skvělé recepty! Články z

Komentáře k receptu: Rajská omáčka tak trochu jinak

Komentáře

  1. Simča S.   17.07.2011 | 0:24 | reagovat |

    Nějak v popisu není, kdy dát ten protlak.... Ale bála bych se tohoto receptu, že to bude vodové.... Nevím, nezkoušela jsem,....

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Výraz v obličeji prozradí i to, co nechcete. Jak se v něm vyznat? Výraz v obličeji prozradí i to, co nechcete. Jak se v něm vyznat?
Trápí vás pupínky i v dospělosti? Víme, jak na to! Trápí vás pupínky i v dospělosti? Víme, jak na to!
Přivolejte si lásku pomocí karmy: Jak se naučit magický rituál Přivolejte si lásku pomocí karmy: Jak se naučit magický rituál
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web