Rajská omáčka tak trochu jinak

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 0,5
      l vývar
    • 80
      g rajský protlak
    • bobkový list
    • nové koření
    • sůl
    • 3
      lžíce ovesná mouka
    • 2
      lžička hnědý cukr

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Do horkého vývaru dáme bobkový list,3 kuličky nového koření,trochu soli a hnědý cukr.Povaříme asi 10 minut.Potom v 1 dcl vody rozmícháme 3lžíce ovesné mouky a vmícháme. Vaříme dalších 10 minut. Podáváme s rýží, těstovinami nebo s knedlíkem spolu s plátkem masa,uzeninou nebo i sójovým plátkem.

Komentáře k receptu

  • Ladia
    Ladia |

    10. 10. 2011 13:44

    Zálivky a omáčky

  • Simča S.
    Simča S. |

    17. 7. 2011 00:24

    Nějak v popisu není, kdy dát ten protlak.... Ale bála bych se tohoto receptu, že to bude vodové.... Nevím, nezkoušela jsem,....