Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0x
0 1 5
Autor: val

Rajská omáčka

zamčený recept

Postup přípravy:

Položit maso do papiňáku, nalít vodu po maso, osolit, dát 3-4 kousky bobkového listu, 5 kuliček pepře, 5 kuliček nového koření a dát vařit. Po syčení snížit a nastavit 15 minut. Potom vypnout sporák.
Do hrnce nakrájet 1 cibuli na 2 lžících másla, potom 2 lžíce hladké mouky a nechat chvíli vařit. Přidat 1 sklenici naložených rajčat (nebo koupenou rajčatovou šťávu) a 1 velký rajský protlak. Potom vypnout a přidat vodu z masa podle potřeby bez koření. Může se přidat zeleninový bujón a může se přidat hotová jíška, aby toho bylo více. Vařit.
Vzít sítko a lít tam omáčku a propasírovat. Pak dát vařit, přidat jemný kečup. Dochutit cukrem, nakrájet maso.

Recept je zamčený, není možné jej komentovat.

Přihlášení

zapoměl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Jak aktivovat svůj účet

Pokud již máte účet v předchozí verzi webu, přihlašte se pomocí svých původních přihlašovacích údajů. Při prvním přihlášení Vás web vyzve k nové registraci, pomocí které se aktivuje Váš účet. Po aktivaci účtu se již budete přihlašovat pomocí emailu a hesla.

Jak aktivovat svůj účet?

Další weby Mladé fronty

Dialog
X