Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0x
0 1 5
Autor:

Rajská omáčka

zamčený recept

Postup přípravy:

Položit maso do papiňáku, nalít vodu po maso, osolit, dát 3-4 kousky bobkového listu, 5 kuliček pepře, 5 kuliček nového koření a dát vařit. Po syčení snížit a nastavit 15 minut. Potom vypnout sporák.
Do hrnce nakrájet 1 cibuli na 2 lžících másla, potom 2 lžíce hladké mouky a nechat chvíli vařit. Přidat 1 sklenici naložených rajčat (nebo koupenou rajčatovou šťávu) a 1 velký rajský protlak. Potom vypnout a přidat vodu z masa podle potřeby bez koření. Může se přidat zeleninový bujón a může se přidat hotová jíška, aby toho bylo více. Vařit.
Vzít sítko a lít tam omáčku a propasírovat. Pak dát vařit, přidat jemný kečup. Dochutit cukrem, nakrájet maso.

Autor: Recepty
Prohlížejících: 17
Autor: Recepty
Prohlížejících: 8
Autor: Recepty
Prohlížejících: 6
 
Recept je zamčený, není možné jej komentovat.

Přihlášení

zapoměl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Jak aktivovat svůj účet

Pokud již máte účet v předchozí verzi webu, přihlašte se pomocí svých původních přihlašovacích údajů. Při prvním přihlášení Vás web vyzve k nové registraci, pomocí které se aktivuje Váš účet. Po aktivaci účtu se již budete přihlašovat pomocí emailu a hesla.

Jak aktivovat svůj účet?

Další weby Mladé fronty

Dialog
X