Autor:

Rajská mojí babičky

30 minut PT0H30M
Snadné
Porce: 6
Ingredience
Rajský protlak
Otma nebo Hamé
350 g
Voda 3 l
Vejce 2 ks
Hladká mouka 4 lžíce
Sůl 2 lžička
Cukr 2 lžíce
Smetana 12% 1 kelímek

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Dáme do hrnce vařit vodu. Jakmile nám voda vaří, přidáme rajské protlaky a necháme je cca 5 minut zavařit. Přidáme sůl a cukr.

Mezitím si připravíme kapání. Dáme do hrníčku celé vejce a přidáme hl. mouku. Obsah rozmícháme do jednolité konzistence. Kapání nalijeme pomalu do polévky a necháme povařit cca 3-5 minut.

Na konec po vypnutí nalijeme smetanu. Můžeme ještě dle chuti dosolit nebo osladit.

Přeji dobrou chuť.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Gastronomické poklady šťavnaté Brazílie Články z

Komentáře k receptu: Rajská mojí babičky

Komentáře

  1. Girili   11.02.2014 | 18:28 | reagovat |

    Zaslouzilo by si napsat, ze jde o polevku, ne omacku.

    1. TheKacabi   11.02.2014 | 21:50 | reagovat |

      řekla bych, že zařazení "Polévky" je dostačující....

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný! Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web