Rajská dle Ládi Hrušky

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      l rajčatová šťáva
    • 1
      ks cibule
    • 6
      lžička cukr
    • 5
      ks nové koření
    • 4
      ks bobkový list
    • skořice
    • 2
      ks knorr bohatý bujon zeleninový
    • 1
      lžíce bílá mouka
    • těstoviny

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Nejprve si v hrnci na másle zpěníme nakrájenou cibulku. Až zesklovatí, přidáme šest lžiček cukru, pět kuliček nového koření, čtyři bobkové listy a špetku skořice.
2
To vše necháme v hrnci lehce zkaramelizovat a pak přihodíme bujón. Blížíme se do finále, do směsi již stačí jen přilít rajčatovou šťávu nebo džus a celé to přivést k varu.
3
Když se nám omáčka začne vařit, zahustíme troškou mouky. Mouku necháme zavařit, minimálně deset minut.
4
Nakonec zbývá omáčku jen přecedit. Jako přílohu Láďa Hruška doporučil těstoviny.
Zařazení: Pokrmy

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.