Rajská dle Ládi Hrušky

Ingredience
Rajčatová šťáva 1 l
Cibule 1 ks
Cukr 6 lžička
Nové koření 5 ks
Bobkový list 4 ks
Skořice  
Knorr Bohatý bujon zeleninový 2 ks
Bílá mouka 1 lžíce
Těstoviny  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy

Nejprve si v hrnci na másle zpěníme nakrájenou cibulku. Až zesklovatí, přidáme šest lžiček cukru, pět kuliček nového koření, čtyři bobkové listy a špetku skořice.

To vše necháme v hrnci lehce zkaramelizovat a pak přihodíme bujón. Blížíme se do finále, do směsi již stačí jen přilít rajčatovou šťávu nebo džus a celé to přivést k varu.

Když se nám omáčka začne vařit, zahustíme troškou mouky. Mouku necháme zavařit, minimálně deset minut.

Nakonec zbývá omáčku jen přecedit. Jako přílohu Láďa Hruška doporučil těstoviny.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Salát ze zelných listů s červenou čekankou, jablky a kuřetem Zázraky zářijové kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Rajská dle Ládi Hrušky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

8 věcí, které zpomalují hubnutí: Patří mezi ně sport i detox! 8 věcí, které zpomalují hubnutí: Patří mezi ně sport i detox!
Video: Co udělá levný šampon s barvenými vlasy? Video: Co udělá levný šampon s barvenými vlasy?
Tipy na víkend: Na nákupy, na polévku i za sluníčkem Tipy na víkend: Na nákupy, na polévku i za sluníčkem
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web