Rajská dle Ládi Hrušky

Ingredience
Rajčatová šťáva 1 l
Cibule 1 ks
Cukr 6 lžička
Nové koření 5 ks
Bobkový list 4 ks
Skořice  
Knorr Bohatý bujon zeleninový 2 ks
Bílá mouka 1 lžíce
Těstoviny  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy

Nejprve si v hrnci na másle zpěníme nakrájenou cibulku. Až zesklovatí, přidáme šest lžiček cukru, pět kuliček nového koření, čtyři bobkové listy a špetku skořice.

To vše necháme v hrnci lehce zkaramelizovat a pak přihodíme bujón. Blížíme se do finále, do směsi již stačí jen přilít rajčatovou šťávu nebo džus a celé to přivést k varu.

Když se nám omáčka začne vařit, zahustíme troškou mouky. Mouku necháme zavařit, minimálně deset minut.

Nakonec zbývá omáčku jen přecedit. Jako přílohu Láďa Hruška doporučil těstoviny.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Bramborový krém se sýrem Jak připravit sobotní oběd z farmářského trhu Články z

Komentáře k receptu: Rajská dle Ládi Hrušky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat? BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat?
Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky
Nový trailer Padesáti odstínů: Víc sexu, romantiky i temnoty! Nový trailer Padesáti odstínů: Víc sexu, romantiky i temnoty!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web