Rajská dle Ládi Hrušky

Ingredience
Rajčatová šťáva 1 l
Cibule 1 ks
Cukr 6 lžička
Nové koření 5 ks
Bobkový list 4 ks
Skořice  
Knorr Bohatý bujon zeleninový 2 ks
Bílá mouka 1 lžíce
Těstoviny  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy

Nejprve si v hrnci na másle zpěníme nakrájenou cibulku. Až zesklovatí, přidáme šest lžiček cukru, pět kuliček nového koření, čtyři bobkové listy a špetku skořice.

To vše necháme v hrnci lehce zkaramelizovat a pak přihodíme bujón. Blížíme se do finále, do směsi již stačí jen přilít rajčatovou šťávu nebo džus a celé to přivést k varu.

Když se nám omáčka začne vařit, zahustíme troškou mouky. Mouku necháme zavařit, minimálně deset minut.

Nakonec zbývá omáčku jen přecedit. Jako přílohu Láďa Hruška doporučil těstoviny.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Gastronomické poklady šťavnaté Brazílie Články z

Komentáře k receptu: Rajská dle Ládi Hrušky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Horoskop na další týden: Opice nadchnou výprodeje, Psy čekají problémy v rodině Horoskop na další týden: Opice nadchnou výprodeje, Psy čekají problémy v rodině
7 nejdivnějších věcí, které zažily zdravotní sestřičky při službě 7 nejdivnějších věcí, které zažily zdravotní sestřičky při službě
Vytisková, Štíbrová a Prachařová v jiném stavu: Kdo další se letos taky dočká? Vytisková, Štíbrová a Prachařová v jiném stavu: Kdo další se letos taky dočká?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web