Rajčatový krém Salmorejo

Hodnocení:

Moje:

5 minut
4
porce

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      kg rajčata oloupaná
    • 200
      g bílé pečivo den staré
    • 250
      ml olivový olej
    • sůl
    • vinný ocet na dochucení
    • 1
      stroužek česnek
    • uzená ryba plátky na doplnění (nemusí být)

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Všechny ingredience spolu rozmělněte na hustý krém. Nejprve rozmixujte střídku s olejem a octem, pak rajčata. Osolte podle chuti a podávejte, můžete doplnit například plátky uzené ryby.

Komentáře k receptu

  • natalie
    natalie |

    8. 6. 2013 21:09

    Neznám lepší polévku v parné dny nebo jen tak pro dobrý pocit, že dělám něco dobrého pro své tělo. Je možné polévku ozdobit natvrdo uvařeným vajíčkem na kostičky nebo s opečeným toustem :-). Mňam!!!