Autor:

Rajčatovo-pórková polévka

Snadné
Ingredience
Rajčatová šťáva
(rajčatový džus)
 
Rajčata  
Pórek  
Sýr feta  
Petržel
čínská
 
Sůl  
Pepř mletý  

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Do račatového džusu (pokud není, tak do trochy vody) dáme vařit na kolečka nakrájený pórek a petržel. Po chvíli přidáme nakrájená rajčata nebo o něco později nakrájená rajčata z konzervy. Nakonec přidáme rozdrobený feta sýr a můžeme podávat teplé nebo vychlazené, nejlépe s česnekovým chlebem (chléb opečený v toastovači a natřený česnekovým máslem (máslo smícháme s česnekem) nebo s fokacio chlebem - to je těsto jako na pizzu, ale přidává se italská směs koření a na vrch se dává čerstvý, uvařený špenát nebo špenátová dřeň s feta sýrem upečená v troubě.
Polévka je velmi oblíbená mezi vegetariány.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Karotková polévka s řapíkatým celerem Karotkové hody nejen pro vegetariány Články z

Komentáře k receptu: Rajčatovo-pórková polévka

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Horoskop na další týden: Opice nadchnou výprodeje, Psy čekají problémy v rodině Horoskop na další týden: Opice nadchnou výprodeje, Psy čekají problémy v rodině
7 nejdivnějších věcí, které zažily zdravotní sestřičky při službě 7 nejdivnějších věcí, které zažily zdravotní sestřičky při službě
Vytisková, Štíbrová a Prachařová v jiném stavu: Kdo další se letos taky dočká? Vytisková, Štíbrová a Prachařová v jiném stavu: Kdo další se letos taky dočká?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web