Autor:

Rajčatovo-pórková polévka

Snadné
Ingredience
Rajčatová šťáva
(rajčatový džus)
 
Rajčata  
Pórek  
Sýr feta  
Petržel
čínská
 
Sůl  
Pepř mletý  

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Do račatového džusu (pokud není, tak do trochy vody) dáme vařit na kolečka nakrájený pórek a petržel. Po chvíli přidáme nakrájená rajčata nebo o něco později nakrájená rajčata z konzervy. Nakonec přidáme rozdrobený feta sýr a můžeme podávat teplé nebo vychlazené, nejlépe s česnekovým chlebem (chléb opečený v toastovači a natřený česnekovým máslem (máslo smícháme s česnekem) nebo s fokacio chlebem - to je těsto jako na pizzu, ale přidává se italská směs koření a na vrch se dává čerstvý, uvařený špenát nebo špenátová dřeň s feta sýrem upečená v troubě.
Polévka je velmi oblíbená mezi vegetariány.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Reklama
Jitrnice Domácí zabijačka. Recepty na skvělé pochoutky Články z

Komentáře k receptu: Rajčatovo-pórková polévka

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web