Autor:

Rajčatovo-pórková polévka

Snadné
Ingredience
Rajčatová šťáva
(rajčatový džus)
 
Rajčata  
Pórek  
Sýr feta  
Petržel
čínská
 
Sůl  
Pepř mletý  

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Do račatového džusu (pokud není, tak do trochy vody) dáme vařit na kolečka nakrájený pórek a petržel. Po chvíli přidáme nakrájená rajčata nebo o něco později nakrájená rajčata z konzervy. Nakonec přidáme rozdrobený feta sýr a můžeme podávat teplé nebo vychlazené, nejlépe s česnekovým chlebem (chléb opečený v toastovači a natřený česnekovým máslem (máslo smícháme s česnekem) nebo s fokacio chlebem - to je těsto jako na pizzu, ale přidává se italská směs koření a na vrch se dává čerstvý, uvařený špenát nebo špenátová dřeň s feta sýrem upečená v troubě.
Polévka je velmi oblíbená mezi vegetariány.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Haná Tradiční gurmánské speciality z Hané Články z

Komentáře k receptu: Rajčatovo-pórková polévka

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný! Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web