Rajčatová rýže II.

Hodnocení:

Moje:

20 minut
2
porce

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks rýže ve varném sáčku
    • 3
      ks rajčata
    • 2
      lžíce extra panenský olivový olej
    • 1
      ks cibule
    • 1
      snítka bazalka
    • 2
      lžíce sýr
    • sůl dle chuti
    • pepř mletý dle chuti

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Uvaříme rýži dle návodu. Mezitím si na oleji osmahneme cibulku nakrájenou najemno, přidáme k ní nakrájená rajčata (komu vadí rajčatové slupky, rajčata před krájením spaří a oloupe).
2
Restujeme asi 5 minut tak, aby se rajčata skoro rozpadla. Ochutíme solí, pepřem a nasekanou bazalkou. Do této rajčatové směsi vmícháme uvařenou rýži (bez pytlíku).
3
Krátce společně prohřejeme, rozdělíme na dva talíře, posypeme strouhaným sýrem a dobrou chuť!
Zařazení: Pokrmy Z rýže

Komentáře k receptu

  • Tami
    Tami |

    22. 9. 2011 13:25

    Tak rada, že vmícháme rýži bez pytlíku, je fakt vtipná.