Autor:

Rajčatová kaše s chlebem

Snadné
Porce: 4
Ingredience
Chleba
ne čerstvý
250 g
Rajčata 600 g
Česnek 3 stroužek
Bazalka
čerstvá, několik listů
 
Olivový olej  
Sůl  
Pepř mletý  
Rajčatová kaše s chlebem

Postup přípravy:

Rajčata spaříme, oloupeme a nakrájíme na kostičky. Na olivovém oleji osmažíme česnek, trochu nakrájené bazalky a přidáme rajčata, osolíme, opepříme a vaříme asi 30 minut. Přilijeme 500 ml horké vody, přivedeme k varu a přisypeme chleba nakrájený na kousky. Vaříme zhruba dalších 10 minut, dokud se chleba nerozpadne na kaši. Odstavíme z ohně a přidáme nakrájenou bazalku, přilijeme další trochu oleje a podáváme.
Jedna se o klasický italský způsob využití staršího chleba, recept je znám pod názvem „pappa al pomodoro“, jako další variantu můžete spolu s česnekem osmažit cibulku a slaninu.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Fazole, čočka a hrách jsou opravdový energetický zázrak. Nechybějí vám luštěniny? Články z

Komentáře k receptu: Rajčatová kaše s chlebem

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí? Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí?
5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku 5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku
Jak se nejlépe ubránit v zimních měsících nachlazení Jak se nejlépe ubránit v zimních měsících nachlazení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web