Autor:

Rajčata s paprikami jako polotovar

Snadné
Ingredience
Rajčata 500 g
Zelená paprika 500 g

Postup přípravy:

Rajčata nakrájíme na čtvrtky, vyčistěné lusky paprik nakrájíme na kroužky. Vše namačkáme do sklenic a již nic nepřidáváme. Sterilujeme dle velikosti sklenic 20-30 minut při 90 °C. Můžeme si také takto připravenou zeleninu nechat přes noc v lednici, kde pustí šťávu a zavařovat až druhý den.

Tento polotovar používáme všude, kde jsou potřeba rajčata a papriky. Zelenina je jako čerstvá a teprve při použití se ochutí solí a kořením dle potřeby.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
5
1 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 5 (hodnoceno 1x)
Lilky plněné jehněčím masem a zeleninou Řecká božská kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Rajčata s paprikami jako polotovar

Komentáře

  1. jitka   27.10.2004 | 10:03 | reagovat | závadný

    Takto dělám i strouhaná oloupaná jablka a ihned steriluji .V zimě na štrůdl nebo koláč je to vynikající.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle! Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle!
Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli
Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web