Autor:

Rajčata s paprikami jako polotovar

Snadné
Ingredience
Rajčata 500 g
Zelená paprika 500 g

Postup přípravy:

Rajčata nakrájíme na čtvrtky, vyčistěné lusky paprik nakrájíme na kroužky. Vše namačkáme do sklenic a již nic nepřidáváme. Sterilujeme dle velikosti sklenic 20-30 minut při 90 °C. Můžeme si také takto připravenou zeleninu nechat přes noc v lednici, kde pustí šťávu a zavařovat až druhý den.

Tento polotovar používáme všude, kde jsou potřeba rajčata a papriky. Zelenina je jako čerstvá a teprve při použití se ochutí solí a kořením dle potřeby.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
5
1 1 5 1
Bábovka z křehkého těsta plněná vejci Vajíčka v osmi skvělých variacích Články z

Komentáře k receptu: Rajčata s paprikami jako polotovar

Komentáře

  1. jitka   27.10.2004 | 10:03 | reagovat |

    Takto dělám i strouhaná oloupaná jablka a ihned steriluji .V zimě na štrůdl nebo koláč je to vynikající.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí? Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí?
5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku 5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku
Jak se nejlépe ubránit v zimních měsících nachlazení Jak se nejlépe ubránit v zimních měsících nachlazení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web