Rajčata plněná brynzou

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 6
      ks rajčata
    • 1
      ks cibule
    • 12
      ks hrozny
    • 150
      g bryndza
    • 1
      kelímek bílý jogurt
    • pažitka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Z rajčat odkrojíme vršek a lžičkou vydlabeme dužinu. Do misky posekáme malý svazek pažitky, nadrobno nakrájenou cibuli, hrozny, brynzu. Přimícháme bílý jogurt. Vše dobře smícháme. Takto připravenou směsí plníme připravené poloviny rajčat.
Zařazení: Pokrmy Ze zeleniny
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Anonym
    Anonym |

    26. 9. 2007 18:18

    Terezka, "vyžeriete"by bylo krajšie

  • Tereza J.
    Tereza J. |

    25. 9. 2007 18:35

    Oprava : ...keď vyrežete košíček... Voľajako mi ušli prsty :))))

  • Tereza J.
    Tereza J. |

    25. 9. 2007 14:24

    Paradajky sa dajú plniť na mnoho spôsobov. A keď z paradajok vyrežete košíšk a naplníte hráškom, máte krásnu ozdobu studených mís.

  • barča
    barča |

    25. 9. 2007 12:34

    Tato kombinace nemůže být špatná, to bude chutnat.

  • Anonym
    Anonym |

    25. 9. 2007 11:37

    Moje babička plnívala rajčata (domácím) bramborovým salátem, já zase lučinou (nebo tvarohem se zamíchaným strouhaným tvrdým sýrem, přidat se dá třeba i nadrobno pokrájená šunka, čerstvé bylinky, atd.)