Autor:

Raffaelo z bílé čokolády

Snadné
Ingredience
Máslo 100 g
Moučkový cukr 100 g
Kokosová moučka 120 g
Bílá čokoláda 300 g
Citronová šťáva 4 lžíce
Hnědý rum 2 lžíce
Mandle - loupané
přibližně
100 g
Kokos
strouhaný,na obalení
 

Postup přípravy:

Změklé máslo dobře propracujeme s moučkovým cukrem, kokosovou moučkou, nahrubo nastrouhanou čokoládou, citronovou šťávou a rumem. Vytvoříme pevnou hmotu. Je-li příliš měkká uložíme ji na hodinu do ledničky. Z hmoty odebíráme menší kousky a do každého vtlačíme mandli. Z kousků vytvarujeme kuličky, které obalíme ve strouhaném kokosu. Uložíme do chladu ztuhnout.

* Kuličky před podáváním posadíme do papírových košíčků.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Babiččin třený beránek Babiččin třený beránek Články z

Komentáře k receptu: Raffaelo z bílé čokolády

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte! Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte!
Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout
Největší zdravotnická soutěž v ČR učí ordinace komunikovat s pacienty online Největší zdravotnická soutěž v ČR učí ordinace komunikovat s pacienty online
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web