Autor:

Raffaelo z bílé čokolády

Snadné
Ingredience
Máslo 100 g
Moučkový cukr 100 g
Kokosová moučka 120 g
Bílá čokoláda 300 g
Citronová šťáva 4 lžíce
Hnědý rum 2 lžíce
Mandle - loupané
přibližně
100 g
Kokos
strouhaný,na obalení
 

Postup přípravy:

Změklé máslo dobře propracujeme s moučkovým cukrem, kokosovou moučkou, nahrubo nastrouhanou čokoládou, citronovou šťávou a rumem. Vytvoříme pevnou hmotu. Je-li příliš měkká uložíme ji na hodinu do ledničky. Z hmoty odebíráme menší kousky a do každého vtlačíme mandli. Z kousků vytvarujeme kuličky, které obalíme ve strouhaném kokosu. Uložíme do chladu ztuhnout.

* Kuličky před podáváním posadíme do papírových košíčků.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Reklama
Jablkový koláč Jablkový koláč, povidlové buchty: tradiční recepty jako od babičky Články z

Komentáře k receptu: Raffaelo z bílé čokolády

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web