Raffaelo z bílé čokolády

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 100
      g máslo
    • 100
      g moučkový cukr
    • 120
      g kokosová moučka
    • 300
      g bílá čokoláda
    • 4
      lžíce citronová šťáva
    • 2
      lžíce hnědý rum
    • 100
      g mandle - loupané přibližně
    • kokos strouhaný,na obalení

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Změklé máslo dobře propracujeme s moučkovým cukrem, kokosovou moučkou, nahrubo nastrouhanou čokoládou, citronovou šťávou a rumem. Vytvoříme pevnou hmotu. Je-li příliš měkká uložíme ji na hodinu do ledničky. Z hmoty odebíráme menší kousky a do každého vtlačíme mandli. Z kousků vytvarujeme kuličky, které obalíme ve strouhaném kokosu. Uložíme do chladu ztuhnout.
2
* Kuličky před podáváním posadíme do papírových košíčků.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.