Autor:

Radoušovo ucho

Střední
Ingredience
Brambory 1/2 kg
Vejce 1 ks
Hladká mouka 150 g
Česnek  
Majoránka  
Sůl  
Pepř mletý  
Rostlinný olej
na smažení
 
Vepřová kýta
nebo kuřecí prsa
400 g
Cibule  
Pórek  
Kapie  
Anglická slanina 100 g
Škrob  
Sojová omáčka  
Sušené houby  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Pokrmy, Z brambor, Vepřové

Z brambor a dalších ingrediencí uděláme bramborák.

Maso orestujeme, přidáme anglickou slaninu, cibuli, kapii, houby a dusíme. Když je maso měkké, přidáme pórek a nakonec vmícháme sojovku a škrob. Vše se osolí a opepří.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Měsíčky ze sladkých brambor Pohodová čtyřka - batáty, banány, pohanka a zázvor Články z

Komentáře k receptu: Radoušovo ucho

Komentáře

  1. Danka   27.01.2008 | 16:41 | reagovat | závadný

    Dělám podobně,jen jinou masovou směs a bramborák nepřekládám...prostě na bramborák se směsí položím další bramborák a navrch ho posypu nastrouhaným eidamem a mírně zapeču,pokud už jsou bramboráky vychladlé...je to hodně syté a moc dobré.

  2. Lenka Hrmová   24.01.2008 | 17:10 | reagovat | závadný

    A proč se to jmenuje Radoušovo ucho? To se pak ta náplň zabalí do toho bramboráku? Jinak to vypadá lákavě.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

8 věcí, na které se musíte zeptat partnera dřív, než si ho vezmete 8 věcí, na které se musíte zeptat partnera dřív, než si ho vezmete
Natálie Kotková vyhrála video blogerku roku a už letí do Washingtonu Natálie Kotková vyhrála video blogerku roku a už letí do Washingtonu
Jak se postarat o vánoční stromek, aby dlouho vydržel Jak se postarat o vánoční stromek, aby dlouho vydržel
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web