Autor:

Radoušovo ucho

Střední
Ingredience
Brambory 1/2 kg
Vejce 1 ks
Hladká mouka 150 g
Česnek  
Majoránka  
Sůl  
Pepř mletý  
Rostlinný olej
na smažení
 
Vepřová kýta
nebo kuřecí prsa
400 g
Cibule  
Pórek  
Kapie  
Anglická slanina 100 g
Škrob  
Sojová omáčka  
Sušené houby  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Pokrmy, Z brambor, Vepřové

Z brambor a dalších ingrediencí uděláme bramborák.

Maso orestujeme, přidáme anglickou slaninu, cibuli, kapii, houby a dusíme. Když je maso měkké, přidáme pórek a nakonec vmícháme sojovku a škrob. Vše se osolí a opepří.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Rebarborové cheesecaky Tip na víkend: skvělé recepty s rebarborou Články z

Komentáře k receptu: Radoušovo ucho

Komentáře

  1. Danka   27.01.2008 | 16:41 | reagovat |

    Dělám podobně,jen jinou masovou směs a bramborák nepřekládám...prostě na bramborák se směsí položím další bramborák a navrch ho posypu nastrouhaným eidamem a mírně zapeču,pokud už jsou bramboráky vychladlé...je to hodně syté a moc dobré.

  2. Lenka Hrmová   24.01.2008 | 17:10 | reagovat |

    A proč se to jmenuje Radoušovo ucho? To se pak ta náplň zabalí do toho bramboráku? Jinak to vypadá lákavě.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních
Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne! Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne!
Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web