Autor:

Radoušovo ucho

Střední
Ingredience
Brambory 1/2 kg
Vejce 1 ks
Hladká mouka 150 g
Česnek  
Majoránka  
Sůl  
Pepř mletý  
Rostlinný olej
na smažení
 
Vepřová kýta
nebo kuřecí prsa
400 g
Cibule  
Pórek  
Kapie  
Anglická slanina 100 g
Škrob  
Sojová omáčka  
Sušené houby  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Pokrmy, Z brambor, Vepřové

Z brambor a dalších ingrediencí uděláme bramborák.

Maso orestujeme, přidáme anglickou slaninu, cibuli, kapii, houby a dusíme. Když je maso měkké, přidáme pórek a nakonec vmícháme sojovku a škrob. Vše se osolí a opepří.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Parmazánový quiche s rajčaty Tip na víkend: Rajské potěšení Články z

Komentáře k receptu: Radoušovo ucho

Komentáře

  1. Danka   27.01.2008 | 16:41 | reagovat |

    Dělám podobně,jen jinou masovou směs a bramborák nepřekládám...prostě na bramborák se směsí položím další bramborák a navrch ho posypu nastrouhaným eidamem a mírně zapeču,pokud už jsou bramboráky vychladlé...je to hodně syté a moc dobré.

  2. Lenka Hrmová   24.01.2008 | 17:10 | reagovat |

    A proč se to jmenuje Radoušovo ucho? To se pak ta náplň zabalí do toho bramboráku? Jinak to vypadá lákavě.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje? Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje?
Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky! Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky!
Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět? Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web