Pytlákova schovanka

Snadné
Ingredience
Vepřové maso 500 g
Majonéza 250 g
Polévka z pytlíku
pórková
1 balíček
Brambory 1 kg
Tuk
na vymazání pekáčku
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Vymažeme pekáček a vrstvíme: vrstvu brambor na plátky, maso na nudličky obalené v pórkové polévce, potřeme majonézou a dáme vrstvu brambor na plátky, nesolíme, solí polévka, a zapečeme do zlatova.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Hovězí ragú se zeleninou Tip na sváteční oběd: skvělá chuť ragú Články z

Komentáře k receptu: Pytlákova schovanka

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Obezita vás může zabít. V Česku jí trpí stále více lidí Obezita vás může zabít. V Česku jí trpí stále více lidí
Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit? Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit?
Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web