Autor:

Pytlácká pečeně

Snadné
Ingredience
Anglická slanina
nebo uzený bůček - tenké plátky
300 g
Tvrdý sýr
plátky
200 g
Česnek 4 stroužek
Mletá paprika 1 lžička

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Plátky slaniny vrstvíme střídavě s plátky sýra na čtverce alobalu. Slaninu potíráme rozetřeným česnekem, sýr posypeme paprikou. Spodní a vrchní vrstvu tvoří slanina. Balíčky alobalu uzavřeme a dáme na rošt do trouby (případně do pekáče s trochou vody). Pečeme tak dlouho, až se sýr roztaví (poznáme pohmatem). Podáváme v rozevřeném alobalu nebo jídlo opatrně přesuneme na talíř.

Přílohou je chléb.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Losos na čočkovém salátu Luštěniny na tři způsoby Články z

Komentáře k receptu: Pytlácká pečeně

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Domácí koblihy: Jsou nadýchané a hříšně dobré! Domácí koblihy: Jsou nadýchané a hříšně dobré!
Jaké cvičení se pro vás hodí? Raci by měli běhat, Střelci tančit a Býci boxovat Jaké cvičení se pro vás hodí? Raci by měli běhat, Střelci tančit a Býci boxovat
Petra Vacka věšeli na háky za kůži na zádech! Proč? Petra Vacka věšeli na háky za kůži na zádech! Proč?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web