Pytlácká pečeně

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Di

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 300
      g anglická slanina nebo uzený bůček - tenké plátky
    • 200
      g tvrdý sýr plátky
    • 4
      stroužek česnek
    • 1
      lžička mletá paprika

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Plátky slaniny vrstvíme střídavě s plátky sýra na čtverce alobalu. Slaninu potíráme rozetřeným česnekem, sýr posypeme paprikou. Spodní a vrchní vrstvu tvoří slanina. Balíčky alobalu uzavřeme a dáme na rošt do trouby (případně do pekáče s trochou vody). Pečeme tak dlouho, až se sýr roztaví (poznáme pohmatem). Podáváme v rozevřeném alobalu nebo jídlo opatrně přesuneme na talíř.
2
Přílohou je chléb.
Zařazení: Maso Vepřové

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.