Autor:

Pytlácká pečeně

Snadné
Ingredience
Anglická slanina
nebo uzený bůček - tenké plátky
300 g
Tvrdý sýr
plátky
200 g
Česnek 4 stroužek
Mletá paprika 1 lžička

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Plátky slaniny vrstvíme střídavě s plátky sýra na čtverce alobalu. Slaninu potíráme rozetřeným česnekem, sýr posypeme paprikou. Spodní a vrchní vrstvu tvoří slanina. Balíčky alobalu uzavřeme a dáme na rošt do trouby (případně do pekáče s trochou vody). Pečeme tak dlouho, až se sýr roztaví (poznáme pohmatem). Podáváme v rozevřeném alobalu nebo jídlo opatrně přesuneme na talíř.

Přílohou je chléb.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Jablíčka v těstíčku s vanilkovou omáčkou Oblíbené ingredience na zahřátí Články z

Komentáře k receptu: Pytlácká pečeně

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii
Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce! Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce!
Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy? Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web