Autor:

Pyrenejský králík

Střední
Ingredience
Králičí maso  
Sůl  
Pepř mletý  
Olivový olej  
Česnek 6 stroužek
Cibule 3 ks
Paprika 4 ks
Rajčata 6 ks
Bílé víno 2 dl
Voda  
Olivy 15 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Králičí

Příprava: přední část králíka naporcujeme, osolíme, opepříme a ze všech stran opražíme na lžíci oleje. V pekáčku zpěníme na 3 lžících olivového oleje 6 hrubě nakrájených stroužků česneku, 3 cibule, 4 papriky a 6 rajčat. Přidáme opečené porce králíka, podlijeme bílým vínem a vodou, zakryjeme poklicí a pečeme skoro doměkka. Podle potřeby podléváme. Pak přidáme 15 vypeckovaných oliv a odkryté dopečeme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Křepelky se slaninou a kapustou Podzim patří zvěřině. Užijte si zvěřinové hody Články z

Komentáře k receptu: Pyrenejský králík

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě 6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě
Blanka Milfaitová: Cestují, vařím marmelády. Nejsem pitomá, abych dělala věci jinak Blanka Milfaitová: Cestují, vařím marmelády. Nejsem pitomá, abych dělala věci jinak
Řapíkatý celer: Kouzelná potravina, která hubne za vás? Řapíkatý celer: Kouzelná potravina, která hubne za vás?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web