Autor:

Pyrenejský králík

Střední
Ingredience
Králičí maso  
Sůl  
Pepř mletý  
Olivový olej  
Česnek 6 stroužek
Cibule 3 ks
Paprika 4 ks
Rajčata 6 ks
Bílé víno 2 dl
Voda  
Olivy 15 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Králičí

Příprava: přední část králíka naporcujeme, osolíme, opepříme a ze všech stran opražíme na lžíci oleje. V pekáčku zpěníme na 3 lžících olivového oleje 6 hrubě nakrájených stroužků česneku, 3 cibule, 4 papriky a 6 rajčat. Přidáme opečené porce králíka, podlijeme bílým vínem a vodou, zakryjeme poklicí a pečeme skoro doměkka. Podle potřeby podléváme. Pak přidáme 15 vypeckovaných oliv a odkryté dopečeme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Tomatové velouté Sváteční pohoštění Články z

Komentáře k receptu: Pyrenejský králík

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová
Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web