Autor:

Pyrenejský králík

Střední
Ingredience
Králičí maso  
Sůl  
Pepř mletý  
Olivový olej  
Česnek 6 stroužek
Cibule 3 ks
Paprika 4 ks
Rajčata 6 ks
Bílé víno 2 dl
Voda  
Olivy 15 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Králičí

Příprava: přední část králíka naporcujeme, osolíme, opepříme a ze všech stran opražíme na lžíci oleje. V pekáčku zpěníme na 3 lžících olivového oleje 6 hrubě nakrájených stroužků česneku, 3 cibule, 4 papriky a 6 rajčat. Přidáme opečené porce králíka, podlijeme bílým vínem a vodou, zakryjeme poklicí a pečeme skoro doměkka. Podle potřeby podléváme. Pak přidáme 15 vypeckovaných oliv a odkryté dopečeme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Rostbíf s bylinkovými bramborami Lehké večeře s vůní podzimu Články z

Komentáře k receptu: Pyrenejský králík

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Migréna, PMS nebo bolest zad. Jak se problémů zbavit do šedesáti minut? Migréna, PMS nebo bolest zad. Jak se problémů zbavit do šedesáti minut?
Uvidíte v Ulici: Anička se chce zabít a Evžen znovu sáhne po flašce! Uvidíte v Ulici: Anička se chce zabít a Evžen znovu sáhne po flašce!
Jak se starat o své intimní partie - čemu se vyhnout? Jak se starat o své intimní partie - čemu se vyhnout?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web