Autor:

Punčák

Střední
Ingredience
Kefír
jahodový
1 ks
Puding 1/2 l
Vanilkový cukr 1 balíček
Vejce 2 ks
Cukr 1 hrnek
Polohrubá mouka 3 hrnek
Jedlá soda 2 lžička
Hnědý rum
na pokapání
 
Marmeláda  

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Zákusky

Upečené hned pokapat rumem. Pak rozkrojit a namazat marmeládou i ze stran. Umícháme si polevu z rumu, citrónu a mouč. cukru a celé potřeme i ze stran. Nechat uležet.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
5
1 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 5 (hodnoceno 1x)
Recepty na víkend: všemi milovaná čokoláda Články z

Komentáře k receptu: Punčák

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

8 věcí, na které se musíte zeptat partnera dřív, než si ho vezmete 8 věcí, na které se musíte zeptat partnera dřív, než si ho vezmete
Natálie Kotková vyhrála video blogerku roku a už letí do Washingtonu Natálie Kotková vyhrála video blogerku roku a už letí do Washingtonu
Jak se postarat o vánoční stromek, aby dlouho vydržel Jak se postarat o vánoční stromek, aby dlouho vydržel
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web