Autor:

Punčák

Střední
Ingredience
Kefír
jahodový
1 ks
Puding 1/2 l
Vanilkový cukr 1 balíček
Vejce 2 ks
Cukr 1 hrnek
Polohrubá mouka 3 hrnek
Jedlá soda 2 lžička
Hnědý rum
na pokapání
 
Marmeláda  

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Zákusky

Upečené hned pokapat rumem. Pak rozkrojit a namazat marmeládou i ze stran. Umícháme si polevu z rumu, citrónu a mouč. cukru a celé potřeme i ze stran. Nechat uležet.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
5
1 1 5 1
Vanilkové velikonoční cupcakes Články z

Komentáře k receptu: Punčák

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web