Autor:

Punčák

Střední
Ingredience
Kefír
jahodový
1 ks
Puding 1/2 l
Vanilkový cukr 1 balíček
Vejce 2 ks
Cukr 1 hrnek
Polohrubá mouka 3 hrnek
Jedlá soda 2 lžička
Hnědý rum
na pokapání
 
Marmeláda  

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Zákusky

Upečené hned pokapat rumem. Pak rozkrojit a namazat marmeládou i ze stran. Umícháme si polevu z rumu, citrónu a mouč. cukru a celé potřeme i ze stran. Nechat uležet.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
5
1 1 5 1
Dušené kapustičky Co dát v lednu na stůl? Články z

Komentáře k receptu: Punčák

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejlepší červené rtěnky: Vyzkoušely jsme, kterou musíte mít! Nejlepší červené rtěnky: Vyzkoušely jsme, kterou musíte mít!
Sexuální tajemství z ložnic hollywoodských hvězd. Co na sebe prozradily? Sexuální tajemství z ložnic hollywoodských hvězd. Co na sebe prozradily?
Chat: Samovolný únik moči trápí více než 50 % žen! Zjistěte, jak mu předcházet Chat: Samovolný únik moči trápí více než 50 % žen! Zjistěte, jak mu předcházet
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web