Autor:

Půlnoční silvestrovská polévka

30 minut PT0H30M
Snadné
Ingredience
Uzené maso 50 g
Cibule 1 ks
Feferonka 1 ks
Paprika - sladká 1 lžička
Žampiony 2 ks
Česnek 2 stroužek
Masox 2 kostka
Toastový chléb  
Kečup 1 lžička
Žloutek 2 ks
Sýr  

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Na cibulce orestujeme žampióny, uzené maso, feferonku.Zaprášíme sladkou paprikou a zalijeme vodou, přidáme kostku bujonu, česnek a kečup.Necháme povařit a nakonec zjemníme žloudkem.Do polévky vkládáme zapečený toastík se sýrem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Banica Ochutnejte Bulharsko Články z

Komentáře k receptu: Půlnoční silvestrovská polévka

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě 6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě
Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác
Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu! Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web