Autor:

Pulao

Střední
Ingredience
Rybí file 1 kg
Cibule
Dlouhozrnná rýže 1 sklenice
Kari  
Koriandr - mletý  
Chilli  
Bobkový list  
Skořice  
Paprika - sladká  
Kmín  
Sůl  
Tvrdý sýr 100 g
Kečup - jemný  
Slunečnicový olej  
Máslo  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Plátky filé osolíme, posypeme kmínem a paprikou. Opečeme ho na oleji z obou stran a vyjmeme ho. Do výpeku dáme na kostičky nakrájenou cibuli, kari, koriandr, chilli,bobkový list, celou skořici. Přidáme rýži, kterou zalijeme 2 sklenkami vody a vaříme pod pokličkou do změknutí rýže.

Vymastíme jenskou mísu máslem, polovinu rýže dáme na dno, na to dáme vrstvu filé, kterou posypeme 1/2 postrouhaného sýra a pokapeme kečupem. Na to dáme zbytek rýže, posypeme druhou 1/2 sýra a ozdobíme kečupem (mřížka). Zapečeme ve vyhřáté troubě.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Grilované krevety s česnekem Krevety, kalamáry, chobotnice a jiné mořské plody Články z

Komentáře k receptu: Pulao

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web