Autor:

Pulao

Střední
Ingredience
Rybí file 1 kg
Cibule
Dlouhozrnná rýže 1 sklenice
Kari  
Koriandr - mletý  
Chilli  
Bobkový list  
Skořice  
Paprika - sladká  
Kmín  
Sůl  
Tvrdý sýr 100 g
Kečup - jemný  
Slunečnicový olej  
Máslo  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Plátky filé osolíme, posypeme kmínem a paprikou. Opečeme ho na oleji z obou stran a vyjmeme ho. Do výpeku dáme na kostičky nakrájenou cibuli, kari, koriandr, chilli,bobkový list, celou skořici. Přidáme rýži, kterou zalijeme 2 sklenkami vody a vaříme pod pokličkou do změknutí rýže.

Vymastíme jenskou mísu máslem, polovinu rýže dáme na dno, na to dáme vrstvu filé, kterou posypeme 1/2 postrouhaného sýra a pokapeme kečupem. Na to dáme zbytek rýže, posypeme druhou 1/2 sýra a ozdobíme kečupem (mřížka). Zapečeme ve vyhřáté troubě.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
10 prohřešků proti italské kuchyni, kterých se dopouštíme Články z

Komentáře k receptu: Pulao

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

8 věcí, které zpomalují hubnutí: Patří mezi ně sport i detox! 8 věcí, které zpomalují hubnutí: Patří mezi ně sport i detox!
Video: Co udělá levný šampon s barvenými vlasy? Video: Co udělá levný šampon s barvenými vlasy?
Tipy na víkend: Na nákupy, na polévku i za sluníčkem Tipy na víkend: Na nákupy, na polévku i za sluníčkem
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web