Autor:

Pudinkový zákusek bez mouky

20 minut PT0H20M
Snadné
Ingredience
Puding
3 vanilkové a 1 podle vlastního výběru (ovlivní výslednou chuť zákusku)
4 ks
Vejce 4 ks
Cukr krupice
250 ml
1 hrnek
Rostlinný olej 3/4 hrnek
Vanilkový cukr 1 balíček
Prášek do pečiva 1/2 balíček
Citronová šťáva 1 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Zákusky

Smícháme cukr s vejci a vanilkovým cukrem, přilijeme olej a citronovou šťávu. Vsypeme pudinkové prášky a prášek do pečiva. Pořádně promícháme a vlijeme na vymazaný a vysypaný plech (osobně dávám přednost pečícímu papíru). Dáme péct do vyhřáté trouby na 160 °C - asi na 40 minut.
Hotový zákusek můžeme polít citrónovou nebo čokoládovou polevou. Těsto není vůbec suché, peču z něj i dorty.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 7 x
2
3.86 7 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 2 (hodnoceno 7x)
Kuřecí cassoulet s fazolemi a klobásou Menu pro přátele Články z

Komentáře k receptu: Pudinkový zákusek bez mouky

Komentáře

  1. Kristýna Novotná   18.10.2009 | 16:22 | reagovat | závadný

    Recept jsem vyzkoušela a vlila na plech, což byl problém, neboť jsem to nehlídala a 40 minut bylo dost, když to bylo tak tenké, stačilo tak 20 :( Bylo to jak perník na strouhání, ale velmi dobrý :D Takže nezatracuji a určitě ještě vyzkouším :)

  2. ladislava staffenová   11.05.2008 | 16:03 | reagovat | závadný

    Potřebovala jsem využít 5 pudinkových prášků s mírně prošlou zárukou a nechtělo se mi dělat 5 krát pudink,ale něco upéct a tohle byl přesně recept, který jsem hledala.I když pudinky byly - jahodový,čokoládový,kokosový,banánový a karamelový,prostě jsem to smíchala a udělala,jak je v receptu.Jen to upravuju pro diabetika,takže dia sladidlo a lžíci smetany do kávy - taky zbytek.Bylo to opravdu moc dobré.Měla jsem strach z toho "mišmaše"příchutí,jasně že trochu převládala čokoláda a karamel, ale "netlouklo" se to a umím si představit, co se s tím dá všechno dělat,já napoprvé udělala jen základ,abych viděla,co to udělá.Nebála bych se proto různých příchutí,ale je fakt,že ten výraznější bude mít navrch.Má skvělou strukturu,je vláčný.Jak vydrží dlouho,nevím,neb po vychladnutí v sobotu večer byl dnes po obědě už lpryč.Takže začnu používat a děkuju za inspiraci.

  3. Kristýna Zíbrová   01.02.2008 | 20:56 | reagovat | závadný

    jsou nutne ty vanilkove pudinky? u nas leti kakao..nezkousel nekdo black verzi?

  4. Marsí   10.05.2006 | 14:34 | reagovat | závadný

    Nemáte zač Janko...no jen aby z toho něco vyšlo...:o))

  5. Jana Kutačová   10.05.2006 | 14:20 | reagovat | závadný

    Přenos myšlenek:o)) Jo a mockrát Vám Marsí děkuji za ten recept.

1 2 3 4 ... 6 7 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

8 věcí, na které se musíte zeptat partnera dřív, než si ho vezmete 8 věcí, na které se musíte zeptat partnera dřív, než si ho vezmete
Natálie Kotková vyhrála video blogerku roku a už letí do Washingtonu Natálie Kotková vyhrála video blogerku roku a už letí do Washingtonu
Jak se postarat o vánoční stromek, aby dlouho vydržel Jak se postarat o vánoční stromek, aby dlouho vydržel
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web