Autor:

Pudinkový zákusek bez mouky

20 minut PT0H20M
Snadné
Ingredience
Puding
3 vanilkové a 1 podle vlastního výběru (ovlivní výslednou chuť zákusku)
4 ks
Vejce 4 ks
Cukr krupice
250 ml
1 hrnek
Rostlinný olej 3/4 hrnek
Vanilkový cukr 1 balíček
Prášek do pečiva 1/2 balíček
Citronová šťáva 1 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Zákusky

Smícháme cukr s vejci a vanilkovým cukrem, přilijeme olej a citronovou šťávu. Vsypeme pudinkové prášky a prášek do pečiva. Pořádně promícháme a vlijeme na vymazaný a vysypaný plech (osobně dávám přednost pečícímu papíru). Dáme péct do vyhřáté trouby na 160 °C - asi na 40 minut.
Hotový zákusek můžeme polít citrónovou nebo čokoládovou polevou. Těsto není vůbec suché, peču z něj i dorty.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 6 x
2+
4.33 6 5 1
Voňavý tvaroháč Tip na víkend: Tvaroh v hlavní roli Články z

Komentáře k receptu: Pudinkový zákusek bez mouky

Komentáře

  1. Kristýna Novotná   18.10.2009 | 16:22 | reagovat |

    Recept jsem vyzkoušela a vlila na plech, což byl problém, neboť jsem to nehlídala a 40 minut bylo dost, když to bylo tak tenké, stačilo tak 20 :( Bylo to jak perník na strouhání, ale velmi dobrý :D Takže nezatracuji a určitě ještě vyzkouším :)

  2. ladislava staffenová   11.05.2008 | 16:03 | reagovat |

    Potřebovala jsem využít 5 pudinkových prášků s mírně prošlou zárukou a nechtělo se mi dělat 5 krát pudink,ale něco upéct a tohle byl přesně recept, který jsem hledala.I když pudinky byly - jahodový,čokoládový,kokosový,banánový a karamelový,prostě jsem to smíchala a udělala,jak je v receptu.Jen to upravuju pro diabetika,takže dia sladidlo a lžíci smetany do kávy - taky zbytek.Bylo to opravdu moc dobré.Měla jsem strach z toho "mišmaše"příchutí,jasně že trochu převládala čokoláda a karamel, ale "netlouklo" se to a umím si představit, co se s tím dá všechno dělat,já napoprvé udělala jen základ,abych viděla,co to udělá.Nebála bych se proto různých příchutí,ale je fakt,že ten výraznější bude mít navrch.Má skvělou strukturu,je vláčný.Jak vydrží dlouho,nevím,neb po vychladnutí v sobotu večer byl dnes po obědě už lpryč.Takže začnu používat a děkuju za inspiraci.

  3. Kristýna Zíbrová   01.02.2008 | 20:56 | reagovat |

    jsou nutne ty vanilkove pudinky? u nas leti kakao..nezkousel nekdo black verzi?

  4. Marsí   10.05.2006 | 14:34 | reagovat |

    Nemáte zač Janko...no jen aby z toho něco vyšlo...:o))

  5. Jana Kutačová   10.05.2006 | 14:20 | reagovat |

    Přenos myšlenek:o)) Jo a mockrát Vám Marsí děkuji za ten recept.

1 2 3 4 ... 6 7 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nehubnete? Můžete si za to sama! Výmluvy, na které už to neuhrajete Nehubnete? Můžete si za to sama! Výmluvy, na které už to neuhrajete
Anna Slováčková: Rodiče rozhodně nehodlám soudit Anna Slováčková: Rodiče rozhodně nehodlám soudit
Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web