Autor:

Pudinkové řezy se zakysanou smetanou II.

30 minut PT0H30M
Střední
Pudink
Mléko 1 l
Puding 2 ks
Vanilkový cukr 1 balíček
Cukr 3 lžíce
Těsto
Polohrubá mouka 250 g
Moučkový cukr 250 g
Prášek do pečiva 1 balíček
Vejce 5 ks
Rostlinný olej 1 dl
Voda 1 dl
Kakao  
Ozdoba
Zakysaná smetana 3 kelímek
Vanilkový cukr 3 balíček
Pudinkové řezy se zakysanou smetanou II.

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Řezy

Vypracujeme těsto, z mouky, cukru prášku do pečiva, vajec, oleje a vody. Vylijeme ho na vymazaný a vysypaný plech, z toho 1/3 těsta smicháme s kakaem. Můžeme použít i kávu. Na toto těsto PŘED vložením do vyhřáté trouby 180 °C vylijeme horký pudink, který jsme si připravili zároveň s těstem. Po upečení, které trvá asi 45 minut, vyjmeme plech z trouby a ihned placku potíráme zakysanou smetanou smíchanou s vanilkovými cukry. Nakonec piškot posypeme kakaem či strouhanou čokoládou a skladujeme zásadně v chladu.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 40 x
1
4.85 40 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 40x)
Recept na neděli: Volarské tvarohové koláče Články z

Komentáře k receptu: Pudinkové řezy se zakysanou smetanou II.

Komentáře

  1. Vituš   22.04.2016 | 21:02 | reagovat | závadný

    Dobré a rychlé řezy, sypu je strouhanou margotkou.

  2. MIRKA   10.05.2015 | 18:56 | reagovat | závadný

    bomba zákusek-děláme často!!! <:-)

  3. emlady   13.02.2015 | 20:15 | reagovat | závadný

    ch jo.... mi vždycky při pečení ten pudink vyteče do trouby... přebublá.. ale jinak výborné

    1. eliška   01.07.2016 | 16:39 | reagovat | závadný

      Já dělám buchtu v menším pekáči,není tak široký a pod něj ještě šoupnu širší. Když něco vyteče, z pekáče se to lépe odstraňuje. ;-)

  4. Tonto   28.07.2014 | 9:18 | reagovat | závadný

    Naše nejoblíbenější řezy, nikdy neurazí :P

  5. Eva   26.03.2014 | 8:33 | reagovat | závadný

    Vždyť to je jasné jak facka. Nejdřív 3/4 světlého těsta, pak to obarvené a nakonec pudink. Upíct, potřít, posypat a sníst :-D .

1 2 3 4 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Horoskop na další týden: Tygry čeká plný týden, Psy úspěch v práci Horoskop na další týden: Tygry čeká plný týden, Psy úspěch v práci
Nejkrásnější vánoční stromečky z celého světa: Nalaďte se na sváteční atmosféru! Nejkrásnější vánoční stromečky z celého světa: Nalaďte se na sváteční atmosféru!
Svatby roku 2016: Gregorovi, Marie Rottrová i Aleš Brichta Svatby roku 2016: Gregorovi, Marie Rottrová i Aleš Brichta
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web