Autor:

Pudink s povidly

Střední
Ingredience
Puding
vanilkové
2 ks
Mléko 1 l
Povidla 3 lžíce
Šlehačka  
Bílý jogurt  
Skořice  
Citron  
Cukr krystal  
Hrozinky  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z mléka / sýra

Pudinky uvaříme v mléku podle návodu. Přidáme cukr (krystal) podle chuti. Jablka nastrouháme, pokapeme citrónem, posypeme skořicí (nebo skořicovým cukrem) a promícháme. Do misky dáme povidla a rozmícháme je s bílým jogurtem. Hrozinky spaříme horkou vodou (potom je můžeme na krátko namočit do rumu) a s povidly je přidáme k jablkám.

Tuto směs rozdělíme do misek, zalijeme pudinkem, překryjeme fólií a necháme vychladnout.
Před podáváním ozdobíme šlehačkou a můžeme i čokoládou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Bistecca di manzo Lehké recepty přímo od moře - část II. Články z

Komentáře k receptu: Pudink s povidly

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

8 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první 8 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první
Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět? Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět?
Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad! Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web