Autor:

Pudink s povidly

Střední
Ingredience
Puding
vanilkové
2 ks
Mléko 1 l
Povidla 3 lžíce
Šlehačka  
Bílý jogurt  
Skořice  
Citron  
Cukr krystal  
Hrozinky  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z mléka / sýra

Pudinky uvaříme v mléku podle návodu. Přidáme cukr (krystal) podle chuti. Jablka nastrouháme, pokapeme citrónem, posypeme skořicí (nebo skořicovým cukrem) a promícháme. Do misky dáme povidla a rozmícháme je s bílým jogurtem. Hrozinky spaříme horkou vodou (potom je můžeme na krátko namočit do rumu) a s povidly je přidáme k jablkám.

Tuto směs rozdělíme do misek, zalijeme pudinkem, překryjeme fólií a necháme vychladnout.
Před podáváním ozdobíme šlehačkou a můžeme i čokoládou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Karamelové potěšení Články z

Komentáře k receptu: Pudink s povidly

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii
Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce! Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce!
Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy? Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web