Autor:

Pudink s povidly

Střední
Ingredience
Puding
vanilkové
2 ks
Mléko 1 l
Povidla 3 lžíce
Šlehačka  
Bílý jogurt  
Skořice  
Citron  
Cukr krystal  
Hrozinky  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z mléka / sýra

Pudinky uvaříme v mléku podle návodu. Přidáme cukr (krystal) podle chuti. Jablka nastrouháme, pokapeme citrónem, posypeme skořicí (nebo skořicovým cukrem) a promícháme. Do misky dáme povidla a rozmícháme je s bílým jogurtem. Hrozinky spaříme horkou vodou (potom je můžeme na krátko namočit do rumu) a s povidly je přidáme k jablkám.

Tuto směs rozdělíme do misek, zalijeme pudinkem, překryjeme fólií a necháme vychladnout.
Před podáváním ozdobíme šlehačkou a můžeme i čokoládou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Špagety aglio olio Levné jednoduché večeře od pondělí do pátku Články z

Komentáře k receptu: Pudink s povidly

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle! Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle!
Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli
Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web