Autor:

Pstruh v papilotě

45 minut PT0H45M
Snadné
Porce: 2
Ingredience
Pstruh 2 ks
Česnek 4 stroužek
Máslo 2 plátek
Bazalka  
Limetka  
Sůl  
Snítka tymiánu
nebo oregano
1 ks
Pečící papír  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Pstruhy omyjeme, osolíme a pokapeme ze všech stran limetkou. Dovnitř přidáme prolisovaný česnek, máslo, bazalku a oregáno/tymián.

Připravíme si pečící papír vymazaný máslem. Pstruha do něho zabalíme, každého zvlášť. Poté pečeme v troubě na 180°C a 45 minut.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Hříbkovo-bramborová polévka Slavnostní menu časopisu F.O.O.D. Články z

Komentáře k receptu: Pstruh v papilotě

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web