Autor:

Pstruh v papilotě

45 minut PT0H45M
Snadné
Porce: 2
Ingredience
Pstruh 2 ks
Česnek 4 stroužek
Máslo 2 plátek
Bazalka  
Limetka  
Sůl  
Snítka tymiánu
nebo oregano
1 ks
Pečící papír  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Pstruhy omyjeme, osolíme a pokapeme ze všech stran limetkou. Dovnitř přidáme prolisovaný česnek, máslo, bazalku a oregáno/tymián.

Připravíme si pečící papír vymazaný máslem. Pstruha do něho zabalíme, každého zvlášť. Poté pečeme v troubě na 180°C a 45 minut.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Tomatové velouté Sváteční pohoštění Články z

Komentáře k receptu: Pstruh v papilotě

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Velký horoskop na květen: Berany čeká láska a Štíři budou bez energie Velký horoskop na květen: Berany čeká láska a Štíři budou bez energie
Proč má většina z nás v sobě parazity a musíme se jich zbavovat? Proč má většina z nás v sobě parazity a musíme se jich zbavovat?
Princezna Charlotte slaví své druhé narozeniny! Víme, jak je oslaví! Princezna Charlotte slaví své druhé narozeniny! Víme, jak je oslaví!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web