Pstruh v papilotě

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
45 minut
2
porce
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 2
      ks pstruh
    • 4
      stroužek česnek
    • 2
      plátek máslo
    • bazalka
    • limetka
    • sůl
    • 1
      ks snítka tymiánu nebo oregano
    • pečící papír

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Pstruhy omyjeme, osolíme a pokapeme ze všech stran limetkou. Dovnitř přidáme prolisovaný česnek, máslo, bazalku a oregáno/tymián.
2
Připravíme si pečící papír vymazaný máslem. Pstruha do něho zabalíme, každého zvlášť. Poté pečeme v troubě na 180°C a 45 minut.
Zařazení: Maso Rybí

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.