Autor:

Pstruh Suvorov

30 minut PT0H30M
Snadné
Porce: 2
Ingredience
Pstruh 2 ks
Šunka 150 g
Nákládané žampiony 1 plechovka
Kečup - sladký 2 lžíce
Smetana ke šlehání 1 kelímek

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Pstruhy osolíme, opepříme, osmažíme na pánvi na oleji (nebo na másle) po obou stranách.

Pstruhy jsem potom přendala do pekáčku a strčila do trouby, kde jsem mezitím dělala krokety, aby se propekl, než udělám omáčku a zároveň nevychladnul.

Na pánev (po pstruzích) jsem přidala na nudličky nakrájenou šunku a nasekané žampiony z plechovky - můžou být i čerstvé, jen se musí dýl podusit. Trochu jsem osmahla a potom přidala kečup, promíchala a potom zalila šlehačkou. Nechala jsem probublat, smetana zhoustla sama od sebe - není nutné zahušťovat. Dle chuti osolíme, opepříme a můžeme podávat.

Takto upraveného pstruha můžeme podávat s hranolky či kroketami.

Na Suvorova jsme jezdili do rybárny kousek od nás, a tak jsem se pokusila o jeho přípravu i doma, jelikož recept jsem nenašla. Tak doufám, že vám bude chutnat. :)

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Jitrnice Domácí zabijačka. Recepty na skvělé pochoutky Články z

Komentáře k receptu: Pstruh Suvorov

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle! Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle!
Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli
Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web