Pstruh Suvorov

Hodnocení:

Moje:

30 minut
2
porce

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 2
      ks pstruh
    • 150
      g šunka
    • 1
      plechovka nákládané žampiony
    • 2
      lžíce kečup - sladký
    • 1
      kelímek smetana ke šlehání

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Pstruhy osolíme, opepříme, osmažíme na pánvi na oleji (nebo na másle) po obou stranách.
2
Pstruhy jsem potom přendala do pekáčku a strčila do trouby, kde jsem mezitím dělala krokety, aby se propekl, než udělám omáčku a zároveň nevychladnul.
3
Na pánev (po pstruzích) jsem přidala na nudličky nakrájenou šunku a nasekané žampiony z plechovky - můžou být i čerstvé, jen se musí dýl podusit. Trochu jsem osmahla a potom přidala kečup, promíchala a potom zalila šlehačkou. Nechala jsem probublat, smetana zhoustla sama od sebe - není nutné zahušťovat. Dle chuti osolíme, opepříme a můžeme podávat.
4
Takto upraveného pstruha můžeme podávat s hranolky či kroketami.
5
//Na Suvorova jsme jezdili do rybárny kousek od nás, a tak jsem se pokusila o jeho přípravu i doma, jelikož recept jsem nenašla. Tak doufám, že vám bude chutnat. :)//
Zařazení: Maso Rybí

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.