Autor:

Pstruh se sýrem a slaninou

Střední
Ingredience
Pstruh  
Anglická slanina  
Hermelín
Nebo Niva
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Do vykuchaného pstruha vložíme plátky sýra, celého poklademe plátky anglické slaniny a dáme na 45 minut péct a ke konci grilovat do trouby.

Jako příloha jsou vhodné vařené brambory.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
3+
3.5 2 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 3+ (hodnoceno 2x)
Velikonoční nádivka Velikonoční nádivka krok za krokem Články z

Komentáře k receptu: Pstruh se sýrem a slaninou

Komentáře

  1. Petr   18.10.2012 | 14:31 | reagovat | závadný

    Nejen podle mne je kombinace ryby a sýra prasárna. :-(

    1. Max   20.10.2012 | 11:35 | reagovat | závadný

      ááá někdo se teď koukal na Ano šéfe - Rabářská bašta :-D

  2. Anonymous   26.06.2011 | 12:03 | reagovat | závadný

    martino, bez koukat na babicu. kdyz nebudes mit pstruha, dej tam treba mrazenyho kapra.... pstruha maj v kazdym rozumnym obchode.

  3. Jos Patrik   06.07.2007 | 20:00 | reagovat | závadný

    Jdu na to: můj plán je podobný jako Martiny. Díky za tip. Za chvilku napíšu výsledek!

  4. Hamfl   29.04.2006 | 16:22 | reagovat | závadný

    Jiná varianta - mám mikrovlnku s funkcí "crisp"Na prostředek crispu "prostěradlo" z angličanky, na něj filet ze pstruha, plátky sýra, další filet a přikrývka opět angličanka. Cca 5 min v mikrovlnce, pak kolem hnízdo z mražených hranolků a dalších 15 min. Část sýra se dostane ven, podteče pod hranolky a lehce se zabarví do hněda. Teď si vyberte co dřív (pstruha nebo kůrčičku). Pokud má být víc porcí, je dobře je oddělit již při přípravě na crispu, před tepelnou úpravou.Snad ještě - na pekáčku jsem používal i filety z lína a sumce, vždy výborný výsledek.

  5. Martina Štědronská   22.11.2004 | 11:47 | reagovat | závadný

    Vynikající. Můj tip- nesehnala jsem čerstvého pstroužka,tak jsem to zkusila z mražených lososových filetů a bylo to min. stejně chutné. Na vymazaný pekáček jsem dala mraženou zeleninuna ní cca 5 plátků anglické slaniny1 hermelín na plátkyna něj lososové filety (můžete nasolit a ocitrónovat)30 minut zapékání je OKMartina.

1 2 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

8 věcí, na které se musíte zeptat partnera dřív, než si ho vezmete 8 věcí, na které se musíte zeptat partnera dřív, než si ho vezmete
Natálie Kotková vyhrála video blogerku roku a už letí do Washingtonu Natálie Kotková vyhrála video blogerku roku a už letí do Washingtonu
Jak se postarat o vánoční stromek, aby dlouho vydržel Jak se postarat o vánoční stromek, aby dlouho vydržel
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web