Pstruh s mandlemi III.

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
45 minut
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      ks pstruzi středně velcí
    • 100
      g mandle loupané
    • 1
      ks citron
    • hladká mouka
    • sůl
    • máslo
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      špetka kari
    • 1
      ks nové koření
    • 2
      ks hřebíček tlučený

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Hřebíček spolu s novým kořením utlučeme ve hmoždíři nebo umeleme, přidáme kari, pepř a vše smícháme s moukou.
2
Ryby omyjeme, osušíme a obalíme v mouce smíchané s kořením. Pstruhy vložíme do rozehřátého másla a po obou stranách opékáme asi 15-20 minut (podle velikosti ryby).
3
Hotové necháme okapat a upravíme je na mísu.
4
Na pánvi rozpustíme zbytek másla a na něm zlehka opečme na nudličky nakrájené mandle, přidáme šťávu z citronu a vše nalijeme na ryby.
5
Podáváme se smaženými brambory a sypeme petrželkou.
Zařazení: Maso Rybí

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.