Autor:

Pstruh s mandlemi III.

45 minut PT0H45M
Střední
Ingredience
Pstruzi
středně velcí
4 ks
Mandle
loupané
100 g
Citron 1 ks
Hladká mouka  
Sůl  
Máslo  
Pepř mletý 1 špetka
Kari 1 špetka
Nové koření 1 ks
Hřebíček
tlučený
2 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Hřebíček spolu s novým kořením utlučeme ve hmoždíři nebo umeleme, přidáme kari, pepř a vše smícháme s moukou.
Ryby omyjeme, osušíme a obalíme v mouce smíchané s kořením. Pstruhy vložíme do rozehřátého másla a po obou stranách opékáme asi 15-20 minut (podle velikosti ryby).
Hotové necháme okapat a upravíme je na mísu.
Na pánvi rozpustíme zbytek másla a na něm zlehka opečme na nudličky nakrájené mandle, přidáme šťávu z citronu a vše nalijeme na ryby.
Podáváme se smaženými brambory a sypeme petrželkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Roláda z bramborového těsta Bramborové těsto krok za krokem Články z

Komentáře k receptu: Pstruh s mandlemi III.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě 6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě
Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác
Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu! Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web