Autor:

Pstruh s bylinkovou krustou

50 minut PT0H50M
Střední
Porce: 2
Ingredience
Pstruzi 2 ks
Sůl  
Pepř mletý  
Chleba
toastový
4 plátek
Smetana
33%
100 ml
Olivový olej 6 lžíce
Petrželka 4 lžíce
Bazalka 2 lžíce
Šalvěj 1 lžíce
Česnek 2 stroužek
Citronová kůra 1 ks
Strouhaný parmazán 8 lžíce
Pstruh s bylinkovou krustou

Postup přípravy:

Zařazení: Maso

Pstruha očistěte, osolte a opepřete. Z toastového chleba odkrojte kůrky a rozkrájejte ho na co nejmenší kostičky. Smíchejte je se smetanou a olejem, pořádně promačkejte a přidejte nasekané bylinky, nakrájený česnek, citronovou kůru, sýr. Osolte, opepřete a vše důkladně promíchejte. Troubu rozehřejte na 180 oC, pekáč vyložte pečicím papírem. Vložte ryby, potřete bylinkovou směsí a pečte asi 30 minut (záleží na velikosti ryb).

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Květáková polévka s parmazánem Co dát na víkendový stůl? Články z

Komentáře k receptu: Pstruh s bylinkovou krustou

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

8 božských snídaní: Sýrové špízy, tousty se skořicí nebo lívance s medem 8 božských snídaní: Sýrové špízy, tousty se skořicí nebo lívance s medem
12 pravidel, jak si objednat z vesmíru přání, aby se splnilo! 12 pravidel, jak si objednat z vesmíru přání, aby se splnilo!
Po jakých jídlech je Kate tak štíhlá? Krevety, popcorn nebo pálivé kari! Po jakých jídlech je Kate tak štíhlá? Krevety, popcorn nebo pálivé kari!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web