Autor:

Pstruh po Jesenicku

Střední
Ingredience
Šunkový salám  
Jogurt  
Citronová šťáva  
Sůl  
Olej  
Mouka  
Anglická slanina  
Smetana 12%  
Provensálské koření  
Koření na ryby  
Moučkový cukr  
Okurka salátová  
Ryba
vykostěné pstruhové půlky
 
Bílé víno  
Paprika
sladká sušená
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Vykostěné půlky pstruha posypeme kořenim na ryby, provensálským kořením, pokapeme citronovou šťávou, bílým vínem a necháme odležet 10 minut. Potom přidáme na plátky nakrájenou anglickou slaninu a zamotáme do závitku, spíchneme párátkem a lehce orestujeme na oleji. Poté dáme zapéct do trouby na 7 minut.

Mezitím připravíme omačku: lehce orestujeme šunkový salám pokrájený na nudličky, pak přidáme trochu salátové okurky nakrájené na nudličky, to vše zalijeme jogurtem smíchaným se smetanou a dochutíme paprikou, solí, citronovou šťávou a nakonec přidáme bílé víno. Tuto omáčku přeléváme přes hotové závitky. Vhodná příloha bramborové plátky s cibulkou a majoránkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Rostbíf s bylinkovými bramborami Lehké večeře s vůní podzimu Články z

Komentáře k receptu: Pstruh po Jesenicku

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Migréna, PMS nebo bolest zad. Jak se problémů zbavit do šedesáti minut? Migréna, PMS nebo bolest zad. Jak se problémů zbavit do šedesáti minut?
Uvidíte v Ulici: Anička se chce zabít a Evžen znovu sáhne po flašce! Uvidíte v Ulici: Anička se chce zabít a Evžen znovu sáhne po flašce!
Jak se starat o své intimní partie - čemu se vyhnout? Jak se starat o své intimní partie - čemu se vyhnout?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web