Autor:

Pstruh na víně

Snadné
Ingredience
Pstruzi 4 ks
Bílé víno 3 dl
Cibule
větší
1 ks
Bobkový list 2 ks
Sůl 1 špetka

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Pstruhy umyjeme, osušíme, nasolíme a necháme hodinu odležet. Potom je vložíme do vroucího vývaru připraveného z vína a na kolečka nakrájenou cibulí a bobkovými listy. Podle chuti můžeme zředit vodou. Ryby necháme ve vývaru vařit 10-15 minut. Uvařené vyjmeme a při podávání přeléváme procezeným vývarem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Panenka plněná gorgonzolou Vepřové hodování Články z

Komentáře k receptu: Pstruh na víně

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Pacientů s HIV stále přibývá: V Praze hrozí epidemie! Jak se nemoci vyhnout? Pacientů s HIV stále přibývá: V Praze hrozí epidemie! Jak se nemoci vyhnout?
Vánoce podle feng-šuej: Jak na to, aby se vás držely peníze a pohoda Vánoce podle feng-šuej: Jak na to, aby se vás držely peníze a pohoda
Co se zásnubním prstenem, když ze svatby sejde? Co se zásnubním prstenem, když ze svatby sejde?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web