Autor:

Pštrosí vejce

Střední
Ingredience
Máslo 30 g
Sardelová pasta
podle chuti
 
Kari  
Mleté maso 500 g
Hladká mouka  
Strouhanka
na obalení
 
Rostlinný olej
na smažení
 
Vejce
na obalení
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Mleté

Vejce uvaříme natvrdo, podélně je rozkrojíme a žloutky vyjmeme. Žloutky ušleháme s máslem, sardelovou paastou a trochou kari koření. Půlky vajíček naplníme žloutkovou směsí a slepíme do původního tvaru.

Vejce zabalíme do směsi z mletého masa (směs jako na karbanátky) a obalíme v trojobalu. Na rozehřátém oleji smažíme dozlatova.

Podáváme s brambory, zeleninovou oblohou nebo bramborovým salátem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 3 x
3+
3.33 3 5 1
Rychlovka na víkend i na večeři Články z

Komentáře k receptu: Pštrosí vejce

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních
Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne! Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne!
Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web