Autor:

Pštrosí vejce

Střední
Ingredience
Máslo 30 g
Sardelová pasta
podle chuti
 
Kari  
Mleté maso 500 g
Hladká mouka  
Strouhanka
na obalení
 
Rostlinný olej
na smažení
 
Vejce
na obalení
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Mleté

Vejce uvaříme natvrdo, podélně je rozkrojíme a žloutky vyjmeme. Žloutky ušleháme s máslem, sardelovou paastou a trochou kari koření. Půlky vajíček naplníme žloutkovou směsí a slepíme do původního tvaru.

Vejce zabalíme do směsi z mletého masa (směs jako na karbanátky) a obalíme v trojobalu. Na rozehřátém oleji smažíme dozlatova.

Podáváme s brambory, zeleninovou oblohou nebo bramborovým salátem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 3 x
3+
3.33 3 5 1
Gastronomické poklady šťavnaté Brazílie Články z

Komentáře k receptu: Pštrosí vejce

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii
Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce! Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce!
Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy? Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web