Pštrosí vejce

moje hodnocení:

3,3

hodnotilo: 3
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Ladia

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 30
      g máslo
    • sardelová pasta podle chuti
    • kari
    • 500
      g mleté maso
    • hladká mouka
    • strouhanka na obalení
    • rostlinný olej na smažení
    • vejce na obalení

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Vejce uvaříme natvrdo, podélně je rozkrojíme a žloutky vyjmeme. Žloutky ušleháme s máslem, sardelovou paastou a trochou kari koření. Půlky vajíček naplníme žloutkovou směsí a slepíme do původního tvaru.
2
Vejce zabalíme do směsi z mletého masa (směs jako na karbanátky) a obalíme v trojobalu. Na rozehřátém oleji smažíme dozlatova.
3
Podáváme s brambory, zeleninovou oblohou nebo bramborovým salátem.
Zařazení: Maso Mleté
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.