Autor:

Provensálské mušle ve smetanové omáčce

Střední
Ingredience
Smetana na vaření 300 ml
Žampiony 6 ks
Cibule  
Ocet  
Mušle
nebo jiných mořský potvor
500 g

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Mušle bez skořápek nebo mořský koktejl uvařte podle návodu. Osmažte cibulku, přidejte žampiony, když jsou měkké, přilejte trochu vývaru z mušlí a smetanu. Omáčku mírně zahustěte moukou a duchuťte octem, cukrem a solí jako nepříliš kyselou kulajdu.

Před koncem přidejte vařené mušle a prohřejte. Jako příloha se hodí pečené listové těsto nebo jednoduše bageta. Je to rychlé a svěží jídlo, překvapivě i velmi jednoduché.

Ve Francii jsme toto dostali naservírované ve vyšší misce, vršek byl pokrytý listovým těstem jako čepice.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Kuřecí cassoulet s fazolemi a klobásou Menu pro přátele Články z

Komentáře k receptu: Provensálské mušle ve smetanové omáčce

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Zítra je mezinárodní den palačinek: Udělejte si čokoládové nebo zapečené Zítra je mezinárodní den palačinek: Udělejte si čokoládové nebo zapečené
Oscar 2017: Narážky na Trumpa i Ivanku, roztančený sál a dojatá Emma Stone Oscar 2017: Narážky na Trumpa i Ivanku, roztančený sál a dojatá Emma Stone
Seriál Ulice: Podívejte se, jak šel čas s Liškovými, které brzy čeká krize Seriál Ulice: Podívejte se, jak šel čas s Liškovými, které brzy čeká krize
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web